Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странно "стържене" терано2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Странно "стържене" терано2

Здравейте, колата е терано2 2004г. 2.7. Незнам дали ще мога да обясня точно проблема, но ... Появява се нещо като стържене което продължава около секунда и после изчезва. Понякога го прави често, понякога го няма с дни. Прилича на звук и вибрация все едно преминавам през релефна маркировка " трррт" наподобява и малко на абс. Много за кратко и винаги в движение. Прави ми впечатление, че ми ичезва и луфта на ръчната спирачка, като дръпна ръчната и пак я върна лекия луфт се връща и след време пак ... Така го обясни че и аз не се разбирам .. но ако някои има идеи.

Препоръчвам ви да намерите професионален механик, който може да прегледа вашия автомобил и да определи проблема. Не забравяйте да проверите нивото на спирачната течност, за да сте сигурни, че няма течове или липса на течност. bitlife

Коментар

Благодаря, течностите са ок. Ще сменя спирачната течност профилактично. А проблема със сервиза е, че това стържене го прави когато си реши, или по точно аз още не мога да му хвана логиката, съответно в сервиза всичко изглежда ок...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X