Здравейте колеги, отскоро се сдобих с нисан терано автоматик, 2001 год. Имам следния казус, когато превключвам на двойно, лостът на скоростите е в N, включвам да двойно, след това натискам надолу, за да включа на бавни и когато връщам на бързи 4х4 - доста прехърква. Дайте съвет, дали е нормално, а ако някой е имал подобния проблем, моля, за помощ.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нисан Терано автомат
Свий
X
-
Чисто теоретично, когато имаш пакети съединители с течност между тях, с луфтове между пластините десети от милиметъра, някакво предаване на въртящ момент винаги има, но дали това стига до изходящия вал и в каква степен е въпрос на конкретна конструкция на кутията. Терановата не я познавам достатъчно, да не кажа никак.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Имал съм две Теранота автомат. Едното прихъркваше понякога като в твоя случай. При другото не се е случвало никога.
Така и не разбрах каква е причината, но и нищо не последва от това, докато беше при мен, а и сега в новия собственик също няма последствия.
Та не го мисли и си карай джипката.Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
Благодаря колеги, майстор ме посъветва, когато минавам от бавни на бързи да е в положение N, но да гася двигателя.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар