Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да си направя втори ключ с дистанционно на Qashqai 2008 J10?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да си направя втори ключ с дистанционно на Qashqai 2008 J10?

Внесен е от Италия и е само с един ключ с дистанционно. Искам да си направя втори. Видях отваряна тема за запознаване на нови ключове на Terrano и това ми даде надежда, че мога да си го направя сам. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Key Nissan.jpg
Прегледи:260
Размер:212.3 КБ
ID:6914600За моя ключ, след като го разглобих, прочетох, че има транспондер ID46 PCF7946AT. В края на италианската книжка на описанието пък открих номера на ключа: 03396. Предполагам, че това е кода на профила на металната част.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Key.png
Прегледи:225
Размер:325.2 КБ
ID:6914601
    Въпросът ми е дали мога да "запозная" един такъв ключ закупен от Aliexpress с автомобила си и с него да мога да отключвам и заключвам и да паля автомобила. (За нарязването ще търся накой ключар, естествено.)

Ще бъда благодарен някой да пожелае да ме светне по въпроса!

Мисля че ако си купиш от китайците ключ отговарящ на параметрите на твоя ще можеш. Транспондера се обучава, ключарите си имат джаджи за това, но дистанционното ще трябва да отговаря на същата честота като оригиналното и съответно да се настрои за колата ти. Пак ще си е необходим съответния инструмент.

Коментар

Благодаря ти сърдечно и вечно, че ме удостои с мъничко и много важно за мен внимание!

Коментар

Преди 30-тина години сигурно щях да се заема с решението на проблема сам и сигурно щях да се оправя сам (тогава съм решавал много такива проблеми), ама преди две години _ 100 лв и половин час чакане. За мен днес е приемливо. Времето е пари. Тогава не беше.
        Продължавай да опитваш в твоята посока. Всяко нещо с времето си.
        ОФБ ДБ X22SE
        Не искам Турция да ме пази от Русия. Стигат ми 500 години.

Коментар

В много от диагностичните софтуери има раздел за 'запознаване' на ключа.
          Ключарите обикновено 'копират' ключа.
          Недостатъка , е че ако загубиш единия, няма да можеш само него да изтриеш.
          Докато ако добавиш друг - ще може само 'загубения' да изтриеш.
          Последно редактирано от u_bo; 09-03-23, 21:40.

Коментар

Благодаря ви, момчета! Зная, че не съм сам и това ми е достатъчно за да продължа. Всичко ще споделя!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X