Привет колеги да ви попитам някои знае ли колко ще ми струва приблизително ремонта на раздатката за бързи/бавни.Защото баща ми по-погрешка внесто да мине на 2-ра е драпнал лоста за 4х4.И сега се чува мн лош шум и стържене,чукане абе неприятна работа и лостат за 4х4 е блокирал не се движи на никаде.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за Terrano 1
Свий
X
-
До: Въпрос за Terrano 1
Пробвай тук ако в налична още:
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=56879
Ако требе направо друга де..
Късмет.Черно, мирише и разваля характера!
-
Първоначално публикуван от gilstorf Преглед на мнениеимам номер на маистор на кутии на нисан 0896616408 Павел се казва, преди 2г ми попрая на едно тераноДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от trop4o363 Преглед на мнениеа този вапросният човек от София ли е?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от trop4o363 Преглед на мнение...
Защото баща ми по-погрешка внесто да мине на 2-ра е драпнал лоста за 4х4...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение4X4 се включва в движение!Nissan Terrano 92г. 2.7 ТД
Коментар
-
Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение4X4 се включва в движение!
При скорост от 20-30 км.не би трябвало това да е проблем...виж изключването е друго.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jashi1 Преглед на мнениеСамо бързите се включват в движение и то при скорост не по висока от 40 км.
При скорост от 20-30 км.не би трябвало това да е проблем...виж изключването е друго.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар