Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой знае ли от къде да намеря ресор МК 160?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой знае ли от къде да намеря ресор МК 160?

Здравейте някои дали не е купувал стоков ресор или поне основен лист за патрул 3.3 мк160 ако някои подскаже от каде ще почерпя.
    П.П Ресора е преден

До: Някой знае ли от къде да намеря ресор МК 160?

Под стоков предполагам имаш предвид оригинален?
    Ти си от къде?

Така или иначе няма да намериш лесно оригинален (lesjofors предлагат) - най-добре иди да ти направят
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

аз съм от Бургас да наистина търся оригинален предпочитам оригинален втора употреба от правен нещо не им вярвам на правените а колата зима бая бой.Още повече че е счупен основния лист .

Коментар

Колко е дълъг и колко броя са в пакета.Щото имам едни ресори от патрол предни и задни но не ги знам какви са.С по 3 листа са пакетите.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
          Колко е дълъг и колко броя са в пакета.Щото имам едни ресори от патрол предни и задни но не ги знам какви са.С по 3 листа са пакетите.
          Задни с по три листа май няма?
          Различно дебели ли са листата по дължина?
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Пусни едно ЛС или се обади по телефона на Andro160,той свали един комплект задни от 160-ка.

Коментар

Има 2 модела на този джип,специалното изпълнение е с 5 листа,нормалното-3-отпред и отзад.разликата е в хъбовете-специалното е с автоматични,+турбина за дизела.

Коментар

Ами моите явно са от специалните с 5 листа са по точно вече са четири

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X