Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нисан Терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нисан Терано 2

Здравейте, имам нисан терано 2003г, но не му работи километража, имам и друго табло показващо 150000км, но не мога да мина преглед с него защото миналата година на прегледа са ми записали 350000км в талона. Как да превъртя новия километраж. Благодаря Ви.

Търсиш човек, който може да го препрограмира.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Благодаря, то и старото го презапоих, но една цифра пак не излиза.

Коментар

Не да го презапои, а да го препрограмира. Разбирай - търси връзки из джамбазките среди. То това им е измежду основните занимания.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Разбрах много добре, просто написах за старото ми неработещо табло.

Коментар

Това за прегледа в България ли е?
            "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Да за прегледа тук в България, голям проблем е километража дали отчита, а теранотата май след 2001г страдат със тези табла, старото ми го докарах да състояние да не показва една цифра и пак проблем не можело

Коментар

Страдат масоео ранните със синьо-зелените километражи след 2000г. По-късно стават сиво-черни и вече не са масово проблемни, а по-скоро по изключение.

И двата модела са лесни за препрограмиране, просто не съм го правил лично.

Коментар

Моето е със първите, ако си намеря сиво черен става ли замяната, примерно да знаят и други колеги, защото със това изискване на прегледите и други ще имат този проблем.,аз вместо да връщам килочетраж трябва да го вдигам, направо е за смях

Коментар

Доколкото ми е известно не става замяната. Но на твоето се е възможно да се смени и препрограмира процесора. Един хаймана от "терано.бг" фейсбук групата си беше намерил кой да му го направи - може да питаш там, ако още чете.

Коментар

Благодаря, докато пиша във форума аз си оправих таблото със поялника днес, но искам да си наглася и другото за зор заман, че да съм подготвен, стана ми ясно, пак благодаря за отговорите

Коментар

• traio21
                        traio21 коментира
                        Редактиране на коментар
                        Здравей.Какво по точно си припоявал колега.И при мен изчезнаха 2 цифри

Утре ще отворя таблото и ще ти снимам,.

Коментар

Това е резултата след припояването
                        Прикачени файлове

Коментар

• traio21
                          traio21 коментира
                          Редактиране на коментар
                          благодаря колега за снимките,НО аз съм с другото табло

Очертаните споики се припояват, намерих снимка от преди да го припоя беше бутано и преди мен
                        Прикачени файлове

Коментар

благодаря колега за снимките,НО аз съм с другото табло. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image.jpg
Прегледи:393
Размер:26.7 КБ
ID:6794459

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X