Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan Pathfinder 2006 R51

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nissan Pathfinder 2006 R51

Здравейте,
    Понеже обмисля да се метна скоро в един такъв екземпляр, но нещо не намирам много информация. Дизел 2.5 гледам. След като станаха на по 15г какви проблеми може да се очакват. Четох че шасито гниело около снадките, ще огледам внимателно рамата и пода, от към скоростаната кутия как са като здравина? Говорих с един човек, на който джипа е на 380 к км и е много доволен. Екземпляра който ще гледам е на 160к реални. Може ли да ме насочите към някакви по стандартни болежки който да гледам при огледа? Ползвах търсачката -> написах Nissan Pathfinder , но мненията в повечето теми са до 2012-2014г , което си е преди доста време.

Много ли му е зле 4х4 то. Карам субару аутбек, но ми малее и с куфара от 520л на покрива. (с него си тегля и караваната 3.0 бенз мотор 2005) Искам да мога да го товаря с багаж за язовири и морета, ще вижда малко черно, но ще влачи каравана 1400кг. Естествено че малко и много са субективни понятия, но няма да влиза в тежък офроуд. Ще съм благодарен на отзовалите се с мнение и препоръки.
    LR Discovery 300Tdi 1996
    Subaru Outback 2.5 1998
    Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(

Здравейте пак,
    понеже немога да си редактирам предният пост. От към проходимост спрямо Pajero Sport без SUper Select може ли да се сравнява? Карал съм Спорт базов и ми е достатъчно проходим.
    LR Discovery 300Tdi 1996
    Subaru Outback 2.5 1998

Коментар

Здравей колега. От пет години експлоатирам "Патфайндър" и съм доволен от колицата - 2005 година без филтър за твърди частици, автоматик. За моите изисквания - перфектния автомобил. Ежедневна езда 10/100 рвазход нафта. Зимата 12/100. Мисля, че за 2,3 тонен автомобил е супер. Като проходимост, сревнен с визирания от теб Мицубиши - не знам, но предполагам, че Нисана е по-добър поради намесата на електрониката на бавни.
      Поздрави!
      Nissan Pathfinder 2.5 dci

Коментар

Както написах в предишната тема за Murano, има противоречия колко е здрав мотора, незнам точно но били страдали на вериги, един познат прави двигател заради веригите. Иначе извънградско и то 8 ще ти свали разхода. Относно Pajero Sport според мен неговото парт тайм задвижване е по добре защото по нисана има много електрически помощници който не са много надеждни.
        Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

Коментар

След много размисли... ще чакам по добри времена за читава TLC 120 дълга база, авто без въздух с блокаж на централен дифф... Така го измислих
          LR Discovery 300Tdi 1996
          Subaru Outback 2.5 1998

Коментар

• large
            large коментира
            Редактиране на коментар
            Те 120ките повечето са автоматици, а блокажа на централния диф си е стандартен. Може и да има някое екзотично изпълнение, дето да няма блокаж.в раздатката... да нямаш в предвид ръчен блокаж на ЗАДНИЯ диференциал?

Относно въздуха... ако колата е читава, както си писал че търсиш, това си е много удобна екстра.
            Имаш промяна на пътното поведение с щракането на едно копче, закачане и откачане на ремаркето, с повдигане/всяляне на задницата, също с едно копче, улеснено товарене и качване в колата, при спускане на задницата.

Ако пък си решил да променяш окачването - вадиш релето, компресора, възглавниците и маркучите и слагаш пружините.
            Даже, ако компресора е жив, препродажната му цена може да финансира част от начинането.

• bestbg
            bestbg коментира
            Редактиране на коментар
            large , Видях доста по обявите автоматици без блокаж на централен. Въздуха ми е съмнителен. Почти всяка от колите които знам на въздух страдат рано или късно. Ремаркето си има колело за повдигане при закачането, както и караваната, така че този въздух не ме блазни много много.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X