Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-накрая и аз с Терано

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Най-накрая и аз с Терано

Здравейте,

най-накрая и аз се престраших и след половин година обикаляне си купих Nissan Terrano 2.7tdi набор 2001 -къса база.

Взех го от София но е внос от Италия.
    На 118 хил.км.
    Има 2x airbag, климатик, и разни други ел.неща.
    Гумите са ми зле но това по-нататъка ще го мисля.
    Имам и снимки - може ли някой да ми съдейства да ги кача?

До: Най-накрая и аз с Терано

Поздравления! Да те радва много километри!

Прати ми снимките на sparky(маймуна)omegatim(точка)com, и ще ги кача.

Като тръгнеш да го стягаш, с каквото мога ще помагам. А и скоро ще пусна тема с мойто - вече е "почти" готово.

...и добре дошъл в кюпа. От сега да знаеш че си си взел белята с 2 свои действия:

1. Купил си си джипка
    2. Пишеш в тоя форум

Хапчета за тая болест още не са измислени, и няма изгледи да се измислят.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мерси много,

със сигурност съм си намерил добра-занимавка.
      Правихме му едно пробно из трънаците и ми хареса как катери.
      Нямам търпение да дойде събота и неделя.
      Пратих снимките.

Коментар

Ето и снимките:

А ето ти и малко предложения:

1. чипосване
        2. махане на EGR-а, ако имаш
        3. 2 инча лифт (ако можеш, смени и торсионите)
        4. 31-ци.
        5. Прежалваш боята, и бегом в гората.
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от cveti; 11-08-09, 20:52.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

а честито със здраве да си го ползваш
          Nissan Terrano 92г. 2.7 ТД

Коментар

Тези дни ще го обслужа- масло и филтри- разбрах че събира 6,2л но се пълни до средата на щеката за маслото.
            Немога да разбера как се дигат задните седалки за да се докопам до инструментите за крика- мога да сваля само облегалката и до там

Гледах зад помпата на спирачките и ми се струва че нямам АБС- дали е възможно това за 2001г?

Коментар

Първоначално публикуван от rsv Преглед на мнение
              Тези дни ще го обслужа- масло и филтри- разбрах че събира 6,2л но се пълни до средата на щеката за маслото.
              Пълни се до средата, да. Не слагай пълна синтетика засега. Сложи полусинтетика някаква. 15W50 например, на OMV. след около 2000 вече сипвай каквото щеш. Може и с промивно да го минете, за всеки случай. Не знаеш италианеца с кво го е карал.

Смени и горивен филтър задължително. В моя беше невероятен жабурняк.

Задния диференциал ти е LSD. Трябва да му сипеш масло за LSD задължително, иначе LSD-то се скапва, и си става като обикновен.

Немога да разбера как се дигат задните седалки за да се докопам до инструментите за крика- мога да сваля само облегалката и до там
              Бъркаш с ръка между долната част и облегалката. Трябва да напипаш малки коланчета. Дърпаш ги тях, и долната част ще се вдигне.

Гледах зад помпата на спирачките и ми се струва че нямам АБС- дали е възможно това за 2001г?
              Не е отзад, а отстрани, до шофьорския калник. Не е невъзможно да нямаш. Не е невъзможно и да е демонтиран. Ама, пробвай го де. натепай рязко спирачки в някой прашоляк. Няма как да не усетиш, ако имаш.

За другото - като се видим.

Коментар

Не само е възможно, а повечето къси бази 2000-2001г. нямат. Явно на италиянците им се струва скъпа екстра и моя е 2000г. и няма.
                Nissan Terrano R20 2.7TDI
                Toyota RAV 4 2.2 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Botev Преглед на мнение
                  Не само е възможно, а повечето къси бази 2000-2001г. нямат. Явно на италиянците им се струва скъпа екстра и моя е 2000г. и няма.

Ей това направо ме изуми, чак пък толкова да са пестеливи жабарите не очаквах . Иначе на колегата rsv много безаварийни!

Коментар

Що не вземеш да снимаш двигателния отсек? Наблегни откъм страната на шофьора, изпрати, да ги постна и ще ти кажа дали имаш.

Мойто е късо, с 2 AirBag-а, 11'1998 година, и си има ABS. Ама пък нямам EGR.

Ако после маркетинговия отдел е осрал работата, може и наистина да нямаш.

Снимай, и прати снимките.
                    Последно редактирано от sparkybg; 11-08-09, 10:59.

Коментар

Ще го щракна подробно от няколко ъгъла за да се види.
                      Огледах около главините за някакви датчици и кабели, но единствено маркучите за спирачките виждам.

Коментар

Ще го щракна подробно от няколко ъгъла за да се види.
                        Огледах около главините за някакви датчици и кабели, но единствено маркучите за спирачките виждам.
                        Е, значи сигурно нямаш. Ама може да се сложи. Знам човек, дето внася само Terrano 2 за части. Има от пиле мляко.

Ма не е чак толкоз голяма екстра, аз даже се замислям да си сложа копче, че да мога да го изключвам в гората. Вече няколко колеги пострадаха лошо от номера, извъртяни им от ABS-а.

Коментар

Спарки стига праща момчето в гората бе. Той си е взел паркетинка
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                            Спарки стига праща момчето в гората бе. Той си е взел паркетинка
                            Паркетник или не - въпрос на прежалване.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              Паркетник или не - въпрос на прежалване.
                              Аааа- никакво жалене- аз за това съм го и взел- по храсталаците, черните пътища и калищата.

Нямам още гуми но вече съм си набелязал няколко маршрутчета.
                              Иначе не крия че чак екстремни ситуации смятам да избягвам - още повече че нямам и опит.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X