Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонт на CVT Нисан Мурано з50

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремонт на CVT Нисан Мурано з50

Здравейте,потърсих из темите,но не видях такава. Ако някой е патил и знае читав сервиз за ЦВТ на Мурано (по възможност в София,но не е проблем и друг град,стига да са проверени) ще съм благодарен за информацията.
    БезАварийно каране от мен

Първоначално публикуван от TenDzuke Преглед на мнение
    Здравейте,потърсих из темите,но не видях такава. Ако някой е патил и знае читав сервиз за ЦВТ на Мурано (по възможност в София,но не е проблем и друг град,стига да са проверени) ще съм благодарен за информацията.
    БезАварийно каране от мен
    Какъв е проблема на това CVT?
    Защото в някои случаи ремонта на тая кутия е финансово неоправдан, частите са доста скъпи и просто не си заслужава.

Коментар

Колега, не знаем,какъв е проблемът,затова търся специалисти. А относно цената...Като знам,колко съм си вложил в Мураното до сега,едва ли ще мога да си купя по-хубава кола за 3-5хил.лв. Като оправях двигателя 2017та го играх този филм,така че

Коментар

Първоначално публикуван от TenDzuke Преглед на мнение
        Колега, не знаем,какъв е проблемът,затова търся специалисти. А относно цената...Като знам,колко съм си вложил в Мураното до сега,едва ли ще мога да си купя по-хубава кола за 3-5хил.лв. Като оправях двигателя 2017та го играх този филм,така че
        В общи линии питах дали се движи,напред,назад или въобще не мърда.

Коментар

Не се движи намерих един специализиран сервиз J AUTO..специализиран сервиз за ЦВТ и японски части. Обясниха ми доста подробно,какво да очаквам и май на там ще се насоча. Преди 1месец са правили Мурано точно,ама да видим де.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X