Преди около 3 месеца монтирах ръчни хубове AVM на тераното. Стегнах както пише по книгите - на кръст и т.н., и съответно забравих за тях от тогава. Каква беше почудата ми, когато днес установих че и шестте болта и на двата хъба бяха хлабави, при това до толкова че се въртяха на ръка, а един от тях се беше развил нацяло, като само алуминиевата капачка му е попречила да изпадне. Няма видими поражения по болтовете, и изобщо, няма видими причини за отвиването им. Стегнах ги, съответно.
Ама се питам, някой има ли идея от какво се е получило? Да не би гарнитурата леко да е слегнала, и от там да са тръгнали? Аз засега друго обяснения нямам?
Ако пак ми направят тоя номер, ще взема вместо гарнитура да му сложа силикон, а в болтовете да цвъкна от ония гадости против саморазвиване (само дето все забравям да си купя
).
Ама се питам, някой има ли идея от какво се е получило? Да не би гарнитурата леко да е слегнала, и от там да са тръгнали? Аз засега друго обяснения нямам?
Ако пак ми направят тоя номер, ще взема вместо гарнитура да му сложа силикон, а в болтовете да цвъкна от ония гадости против саморазвиване (само дето все забравям да си купя

Коментар