Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заден спирачен маркуч - въпроси

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Заден спирачен маркуч - въпроси

Проблемът е следния
    за У260 никъде по каталог не излиза заден спирачен маркуч. Предполагам, че като го сваля ще намеря по размери или в краен случай ще идан да ми направят хидравличен маркуч
    но ако някой знае къде продават ще съм признателен

Също така някой да знае с кой номер ключ се отвива маркуча ще е чудно. Щото имам ключ за спирачни маркучи но е 13ка и нямам идея дали ще пасне - ясно че като легна отдолу ще го премеря но да попитам
    Знам, че може и с обикновен гаечен ключ, ама знам ли колко е клеясал (чака го една седмица оливане с вд40 - хихи)
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

До: Заден спирачен маркуч - въпроси

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    ...

Също така някой да знае с кой номер ключ се отвива маркуча ще е чудно. Щото имам ключ за спирачни маркучи но е 13ка...
    13-ка не е, такива бурми по Патрула няма. Къде 10 трябва да е. Купи си едно малко тръбно ключе, със здрави чираци също става.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
      13-ка не е, такива бурми по Патрула няма.
      Абе няма 13ка е това за акумулатора примерно и още поне 7483 дето съм ги завил аз тунингови бурми

Ще го боря. То основният проблем е да намеря маркуч, че май отиваме на вариант да се прави по мостра
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ключета за щуцери имам 8-10-11-12-13, белким едно стане
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          ... То основният проблем е да намеря маркуч, че май отиваме на вариант да се прави по мостра
          Аз като търсих по-дълги преди 2 години отидох със стария при един от арабите на Симеон, той извади един кашон с маркучи и се почна ровене.
          В крайна сметка се оказа, че става от Терано.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Всички проблеми със спирачните маркучи решавайте с маркуч на метър и разглобяема връзка ( както се монтират медните тръбички на газовите уредби).
            Много по практично е. Ако има проблем, режеш, слагаш ново конусче и стягаш. И на практика е по евтино.
            Доказано.
            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X