Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Terano 3000

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Terano 3000

Термити ми е с гуми 235 65 17 могли да сложа 265 65 17 или ще опират

Може и няма да опират никъде . Това е максималния размер , който се побира със стоково окачване и без да игаре флекса .
    Който търси , намира !
    Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

За да не отварям друга тема за същият автомобил.
      От онзи ден на два пъти ми се случи нещо ново (на студен и на загрят двигател). Подгрявам, въртя и нищо не се случва, не се върти стертера де.
      Първият път, тези около мен, решиха, че нямам ток и даже ми подадоха жиците (казах им, че АБ е пълно и не би трянвало да е от него).
      Един даде идея да го заклатим на V-та скорост. За мое учудване даде резултат това леко разклащане напред-назад. Врът и запали.
      На някой да му се е случвало и да е стигнал до извода от къде е проблема?

Коментар

• Пенчо
        Пенчо коментира
        Редактиране на коментар
        Четки стартер?

На един стартер може много неща да му се случат.

Четки - възможно и много вероятно. Може и да е задръстен с боклуци (феродо от съединителя). Включвателя също може да върти номера. Кабели, маса на двигателя ...

Може и клемореда на контактния ключ да се ебава.

Аз сменях акумулатор Януари месец. След смяната, стартера въртеше като луд. Но от лятото насам започна по-мудно да развърта. Не знам какво ще излезе. Може и аз да правя стартер.

Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Според мен не е стартера. Ако пролема е в нега, поне щеше да щракне, а нищо не се случва след въртене на ключа в крайно положение. Нещо свързано с управлвнието/датчиците трябва да е.

Коментар

• Mais
          Mais коментира
          Редактиране на коментар
          Четки! През четките се затваря веригата и на шалтера
          Последно редактирано от Mais; 18-11-20, 17:40.

Същия проблем ме измъчваше 2 години на кола която ползвам рядко . Излезе лоша връзка между корпуса на стартера и двигателя !

Коментар

При мен се оказаха четки.Първо смених акумулатор пак въртеше бавно,след това отказа да завърти въобще.Смених целият четкодържач.

Коментар

Аз съм със 3,0 мотора и миналата година имах същият проблем.Сваляне и каране на стартера на пълно рециклиране и се оправиха нещата.Казаха,че проблема е бил в четките

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X