Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кормилна /секторна/ кутия Нисан Терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кормилна /секторна/ кутия Нисан Терано 2

Някой занимавал ли се е с течове от кормилната секторна кутия на Террано 2. Тече най-отгоре където влиза кормилния прът май. Вероятно някакво уплътнение. Някой с акъл?
    Maverik/Terrano 2 2.7 TDI, 1997
    X-trail 2.2 Di 2003
    Maverik/Terrano 2 2.7 TD, 1994

Резервни уплътнения има за долу. За горе не помня какво имаше. Разгледай каталозите. Комплектите уплътнения са два.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ще хвърля едно око, но и да има самата им подмяна не знам какъв филм ще е. Самата кутия не бих се наел да я свалям и не знам дали някой ще. Някъде в Ютуба гледах, че един я разглоби без да сваля корпуса от шасито, ама ще видим ако стигнем до там. Чудех се някоя добавка дали няма ама надали )
      X-trail 2.2 Di 2003

Коментар

Има фирми които се занимават с рециклирането им . При интерес мога да дам кординати .
        Отделно имам резервна такава за продажба..
        Който търси , намира !
        Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Първоначално публикуван от cnc82 Преглед на мнение
          Има фирми които се занимават с рециклирането им . При интерес мога да дам кординати .
          Отделно имам резервна такава за продажба..
          Моят е десен волан. За да я пратя за рециклиране трябва да я сваля, ама дали ще иска да се свали е друг въпрос )
          X-trail 2.2 Di 2003

Коментар

Че какво да не иска да се свали? Сваля се буквално за 15 минути.

...но, да си купиш друга кутия от морга за десен волан ще ти излезе значително по-евтино от комплекта гарнитури. То и за ляв не е някаква велика сума. Това нещо в Терано се поврежда изключително рядко.

...само искай снимки и сравнявай с твойта, че са минимум 3 вида.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За 100 лв има, че даже и избор в една морга, но разлики не видях... Изглежда от жегите протече съвсем, но има алтернативи.
              X-trail 2.2 Di 2003

Коментар

Гледяй по-внимателно за разлики. Не че не може да си попаднел на такива все като твойто, но разлики категорично има, особено покрай разположението на тръбите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X