Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нисан т30 2.2 di 114 к.с. трудно пали сутрин и не може да се изфорсира.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нисан т30 2.2 di 114 к.с. трудно пали сутрин и не може да се изфорсира.

Здравейте, всяка сутрин нисана пали много трудно. След като запали започват да падат оборотите и не може да се изфорсира и започва да пуши черно. След като спре това с оборотите и тръгна колата се движи все едно го няма турбото. Ходих на диагностика Митвас, казаха че нищо му няма, а не е така. Ходих в друг сервиз, казаха че са дюзи, ремонтирах ги и четирите, оказа се че са за разпръсквачи. Пак същото, пробвах с друг дебитомер, пак същото, смених клапаните на гнп с такива на Денсо, пак същото, турбото си надува, работи си напълно нормално. Ако някой има идея какво друго да сменя или да проверя или в кой сервиз да отида да го оправят ще съм благодарен, защото вече незнам какво да го правя. Палих го у с изключен дебитомер пак го прави, карах го без дебитомер малко е по добре но пак не върви не се усеща дърпането от турбото, смених датчиците за температурата и двата само остана датчика на рейла.🥴
    Качвам клипче какво прави колата сутрин. Това го прави при постоянно натиснат педал на газта.
    Последно редактирано от fanfanetko; 22-04-20, 06:20.

Това го прави при постоянно натиснат педал на газта, а не да си играя с него.

Коментар

Имах такъв, но това не го е правил никога. Предположениея:ЕГР клапана да е задръстен, да е блокирал ...... мисля, че можеш да блокираш/запечатъш ЕГР клапана и да видиш как ще е тогава... или някой да го провери дали работи... .... Някакъв друг проблем свързан с липса на въздух ... Черен пушек е твърде много гориво или не достатъчно въздух до колкото знам....
      Maverik/Terrano 2 2.7 TDI, 1997
      X-trail 2.2 Di 2003
      Maverik/Terrano 2 2.7 TD, 1994

Коментар

Оказа е дебитомер и няколко скъсани кабела от основния сноп.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X