Обява

Свий
Няма добавени обяви.

NISSAN TERRANO-МАЛКО ИНФО ЗА МОДЕЛА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• NISSAN TERRANO-МАЛКО ИНФО ЗА МОДЕЛА

Здр на всички колеги на саита , нов съм в тоя форум и искам да ставам маняк като вас
    Харесал сам си и то много NISSAN TERRANO V6 3.0(3 врати) и ако може дами помогнете малко с инфо за този модел ДЖИП дали е читав и кои двигател е наи добрия за грубия терен и за градските дупки и от каде дасиго купя от БГ или от някаде другаде
    Скоро ще ходя до англия и мисля от там даси купя
    Мерси предварително

извинявам се ако не е тук мястото на темата

До: NISSAN TERRANO-МАЛКО ИНФО ЗА МОДЕЛА

Тояно тоя двигател е най-добрия от всичките, дето слагат на терано. Има моно инжекция и пълна инжекция. Пълна инжекция - по-добре, естествено. Ако е без делко, а с компютър и на запалването - още по-добре.

Гледай за гнилочи.

Части се намират и не са много скъпи.

Карал ли си возило с десен волан в държава, дето всички са с ляв? Щото може и да не си очарован. Аз не бих си взел. А ако мислиш за обръщане после, имай в предвид че не е лъжица за всяка уста, а при някои джипки клони към невъзможното - или защото е скъпо, или защото технически е трудно осъществимо, или и двете.

Ако ти трябва предимно за в гората, помисли за нещо по-компактно - например Pajero 3.0 V6. В калта и гората като че ли ще е по-добре, предвид по-компактните му размери.

Абе, въпрос на вкус. Във всеку случай, качи се поне на няколко различни джипки и ги пробвай. Не се мятай на първото.

Аз карам късо терано 2-ка, 2.7ТДИ. Двигателя и е достатъчен, според мойте разбирания. Не е звяр в гората, но пък не е и толкова зле. Предвид че до момента бях с кофти гуми, тепърва ще го тествам по-обстойно.

Успех.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колега,карам такъв,96 година,автоматик,с всички екстри-работещи и съм очарован.
      Досега не съм имал никакви проблеми,освен нормалната поддръжка при експлоатация.
      Ако имаш желание,пусни един телефон,че може и да го продавам.

Коментар

Да, тоя на колегата Jashi1 е добър. Хич и няма нужда да се разхождаш до ингилизите!
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

аз така или ина4е 6те ходя в англия на лагер и по састезания за няколко седмици и там наистина смятам да пробвам няколко модела джипкки
          а тераното ми харесфа 6тото е далго и с две врати и бих го ползвал само за кал4и6та и за дупките в софия
          можели дами кажете колко му е данака на 3.0 в6 и гражданска и тн
          ДЕСНИЯ ВОЛАН НАИСТИНА Е ПРОБЛЕМ НО 6те се сфикне ако не даму мислят тия кадет са пред менеaz

Коментар

Първоначално публикуван от PAF87 Преглед на мнение
            аз така или ина4е 6те ходя в англия на лагер и по састезания за няколко седмици и там наистина смятам да пробвам няколко модела джипкки
            а тераното ми харесфа 6тото е далго и с две врати и бих го ползвал само за кал4и6та и за дупките в софия
            можели дами кажете колко му е данака на 3.0 в6 и гражданска и тн
            ДЕСНИЯ ВОЛАН НАИСТИНА Е ПРОБЛЕМ НО 6те се сфикне ако не даму мислят тия кадет са пред менеaz
            Данък-204лв.,гражданска-118 лв. за тази година.
            П.П. Оправи "ш"-то и "ч"-то,че ще ти се карат.

Коментар

В двувратото и четиривратото, до колкото знам няма разлика в дължината и размера. Това за терано 1. Тъй че аз по-скоро бих търсил четириврато. По-удобно си е.

Колкото до десния волан - тука се продават доста. Иди и покарай, ако не си карал десен волан. За мен е уникално гадно за всичко извън гората. В гората няма значение, ама нали до там стигаме понякога по асфалт. След половин час каране на такова возило (кола с десен волан), после 1 час ми беше терсене в мойта, додето се нагодя обратно. Всеки си знае за себе си де, но аз много лесно си изграждам навици, които после много трудно заличавам. Та, съвета ми е да покараш, преди да се мяташ. Цената е ниска, и това не е случайно. Няма безплатен обяд, нито пълно щастие.

ПП: В момента е и криза - има много изгодни оферти. Само трябва да потърсиш.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                В двувратото и четиривратото, до колкото знам няма разлика в дължината и размера. Това за терано 1. Тъй че аз по-скоро бих търсил четириврато. По-удобно си е.

Колкото до десния волан - тука се продават доста. Иди и покарай, ако не си карал десен волан. За мен е уникално гадно за всичко извън гората. В гората няма значение, ама нали до там стигаме понякога по асфалт. След половин час каране на такова возило (кола с десен волан), после 1 час ми беше терсене в мойта, додето се нагодя обратно. Всеки си знае за себе си де, но аз много лесно си изграждам навици, които после много трудно заличавам. Та, съвета ми е да покараш, преди да се мяташ. Цената е ниска, и това не е случайно. Няма безплатен обяд, нито пълно щастие.

ПП: В момента е и криза - има много изгодни оферти. Само трябва да потърсиш.
                Прав си колега,няма разлика в дължината,и двете са на една и съща платформа.

Коментар

точно това ме кефи и ми харесфа в ТЕРАНО 1 4е няма разлика а и несмятам да возя никои отзаде
                  ИНАчЕ лесно ли се подаржат и много ли ги гони раждата кат на опелите
                  еи КОЛЕГИ МЕРСИ МНОГО за МНЕНИЯТА
                  много са цени за новак кат мене

Коментар

Еми, терано 2 е поцинковано и аз нямам никъде ръжда. За терано 1 обаче не знам.

Коментар

Шасито е като на другите-нито по-добро,нито по-лошо.
                      При гледане и отсраняване в зародиш на някои ръждици ще те вози дълго време.Аз моето шаси съм го обработил и запечатал,така че не създава особени грижи,но съм виждал екземпляри,които буквално се разпадат.
                      За ламарините-нямат проблеми,освен в някои случаи при праговете отзад.

Коментар

Много ви благодяря за информациите!
                        Ако имате още някаква информация, моля кажете, защото незнам какво да ви питам още за дадения модел.

Коментар

колеги някои продава ли си NISSAN TERRANO V6 3.0
                          да прати снимки и цена

Коментар

Разрови се в темите"Продавам",предполагам е някъде към 6-7 страница и разгледай "Продавам Нисан Терано/US Патфайндър",там има снимки,телефон,ако искаш може и в темата.
                            Обявата ми е заключена.
                            На 11 страница.
                            Последно редактирано от jashi1; 28-06-09, 14:34. Причина: Допълнение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X