Здравейте, отскоро чета във форума относно някои ремонти които се наложи да правя по моето Терано 1 2,4. Преди около месец се наложи смяна на гумите и аз забих описаните по горе гуми. Миналата година свалих оригиналните пластмасови разширители от калниците за да ги изкърпя и повече не съм ги слагал. Проблема в момента ми е че при офроуд когато съм в завой и натоварването да речем е по голямо на някоя от двете предни гуми, гумата стърже /леко/ в задния долен край на калника. Първото което направих беше да сваля и отрежа пластмасовата престилка под предната броня за да се отърва от престъргването на асфалт при пълен завой. Относно престъргването което остана при натоварване , свалих оригиналните пластмасови подкалници и си огънах алуминиеви по високи такива.
Та сега остана "болната" точка долу-дясно в калника по наклон. Мисля върху лифт кит на Трейл мастър , сваляне на калниците и да си правя нови такива, рязане или нещо друго по ваш съвет. Моля да обсъдим предимствата и недостаъците на различните идеи. Карам много по пресечен терен и въпростното стъргане ми износва грайфера.
Та сега остана "болната" точка долу-дясно в калника по наклон. Мисля върху лифт кит на Трейл мастър , сваляне на калниците и да си правя нови такива, рязане или нещо друго по ваш съвет. Моля да обсъдим предимствата и недостаъците на различните идеи. Карам много по пресечен терен и въпростното стъргане ми износва грайфера.
Коментар