Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Терано 1 на 30х9,5 R15 гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Терано 1 на 30х9,5 R15 гуми

Здравейте, отскоро чета във форума относно някои ремонти които се наложи да правя по моето Терано 1 2,4. Преди около месец се наложи смяна на гумите и аз забих описаните по горе гуми. Миналата година свалих оригиналните пластмасови разширители от калниците за да ги изкърпя и повече не съм ги слагал. Проблема в момента ми е че при офроуд когато съм в завой и натоварването да речем е по голямо на някоя от двете предни гуми, гумата стърже /леко/ в задния долен край на калника. Първото което направих беше да сваля и отрежа пластмасовата престилка под предната броня за да се отърва от престъргването на асфалт при пълен завой. Относно престъргването което остана при натоварване , свалих оригиналните пластмасови подкалници и си огънах алуминиеви по високи такива.
    Та сега остана "болната" точка долу-дясно в калника по наклон. Мисля върху лифт кит на Трейл мастър , сваляне на калниците и да си правя нови такива, рязане или нещо друго по ваш съвет. Моля да обсъдим предимствата и недостаъците на различните идеи. Карам много по пресечен терен и въпростното стъргане ми износва грайфера.

До: Терано 1 на 30х9,5 R15 гуми

В кита на ТрейлМастер за отпред има само амортисьори. Торсионите се купуват отделно и са на други фирми - IronMan и Calmini, например.

Демек, евентуалния резултат от лифт можеш и сега да пробваш - просто натегни торсионите. Ако пак опира - мисли за рязане, или нещо такова.

Във всеки случай това ме учудва. Не знам за терано 1, но на терано 2 влизат 31-ци, само с леко подстригване на калобраните.

Какви конкретно са гумите? Може да направиш и снимки - да видим на картинка реалния проблем.

Друго - с алуминия ще имаш проблеми, по отношение на ръждата. Не се обичат с желязото никак.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

До: Терано 1 на 30х9,5 R15 гуми

Ами ето това са гумите http://cgi.ebay.co.uk/INSA-TURBO-SAH...17113003r12872

И сега остава да ми кажете как се натягат торсионите и след натягането мога ли да карам някакво време така докато реша как да процедирам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X