Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с климатик на Терано2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с климатик на Терано2

Значи проблема е следния,неще да трагне климатика на тераното.погледнах не се варти перката на радиатора на климатика ,а сьщо като го пусна от копчето не зацепва шайбата.Има ли някои идея каде може да е проблема.има една лампичка на копчето за пускане сьщо не свети.може кли да е изгорял някакьв бушон или реле,ако някои мойе да ми кайи кои са.А ЗА проблеме с огледалото е с4упено там кадето се свива кзм колата,ел.машинката работи.има ли някои идея това с болт ли е или по някакав друг начин да го отремонтирам.благодаря ви предварително.

До: Проблем с климатик на терано2

Първоначално публикуван от kotata75 Преглед на мнение
    Има ли някои идея каде може да е проблема.
    .....най-често ако не е имало друга интервенция, изпуснал фреон. При понижено налягане (липса) на фреона нищо не тръгва, нито компресор, нито вентилатори....а се проверява в специализиран сервиз
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

благодаря колега,а може ли да ми кажете колко излиза зареждането в бьлгария,като пари.

Коментар

Зависи колко е изпуснал. Дали е паднал на 0, или е изпуснал само калкото да не тръгва компресора. Цената е между 70 и 120 лева.
        При условие обаче, че и лампата не свети, нещата може да се окажат и другаде. Извинявай за глупавия въпрос, но нали пробваш на включен вентилатор на системата...?

Коментар

Да колега на включен вентилатор го пробван на 4, лошчето до краи на студеноно не трагва.А огледало никой ли не е разглобявал?

Коментар

Аз ходих вчера да зареждам на моето Терано климатика 80лв ми взе момчето иначе и моя не работеше това е във Варна.Ще трябва да сменя и филтъра на климата но не го знам къде е,ще трябва да го намеря.

Коментар

Климата сьщо е отремонтирана заредиха я и сменихме филтара.Клега филтара се намира под жабката.

Коментар

Първоначално публикуван от kotata75 Преглед на мнение
                Климата сьщо е отремонтирана заредиха я и сменихме филтара.Клега филтара се намира под жабката.
                По-скоро зад жабката. Маха се жабката, страничната пластмаса между вратата и таблото, и една метална шина, на която се държат пантите на вратичката на жабката. После се отвива капачето на филтъра, вади се стария и се слага новия, като се гледа указаната върху него посока на въздушния поток. Посоката има значение и не случайно е сложена. Ако се сбърка, започва понякога да шуми, и се задръства по-бързо, поне според скромния ми опит.

Учудващо сложна процедура, за сменянето на един филтър, предвид че в България се сменя поне веднъж годишно, защото бързо се задръства.

Поне не изисква някакви специални инструменти - трабва ти само кръстата отвертка с подходящия размер, и едни 15 минути на разположение.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И на мен ми предстои смяна на филтъра на климатика. Какъв му е модела или марката , да не се лутам по магазините с поръчката.

Коментар

Колеги,пак проблем с климатика,счупи се една траба,която е захваната за нещо като разпределител,намира се пред акумолатора и е целиндрично и в него влизат две траби?та вапросната траба е от радиатора отпред до тази джаджа,дьлга е кьм 20см.Знаете ли откаде мога да си купя такава траба и колко струва?

Коментар

Iliikata ( http://forum.offroad-bulgaria.com/member.php?u=5873 ) е твоя човек. Прати му едно лично, и се разберете. Сигурен съм че проблема ще ти се реши, при това качествено.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X