Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Топло!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Топло!

Карам към хижа Здравец и ми се струва, че е твърде топло. Климатроникът е спрян. Прозорците леко отворени.
    Имам усещането, че топлината от скоростната кутия е доста над обичайното. Лоста на скоростите е прекалено горещ! Кожата над лостовете също. Колата се движи по асфалт и на задно предаване.
    Не е чак толкова горещо 15 градуса и пътя не е чак толкова стръмен. А топлото от скоростната кутия е в повече
    Феродовия диск е за смяна. Опитахме да развием пробката на скоростната кутия, но яко е завита и ще се кара в сервиз. Преди 8000 км. ми казаха, че нивата са проверени.
    Някаква идея
    Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

До: Топло!

Измий скоростите за да могат да се охлаждат.Всички мьрсотий по корпуса на скоростите пречат на топлината да бьде отвеждана.

Коментар

Имай на предвид, че голямата топлина по кожите на лостовете и средната конзола между седалките, идва от ауспуха. Просто газовете при продължително каране са доста горещи и самата тръба на ауспуха отдава и се загрява всичко. Проблема според мен не ти е в скоростите.

Коментар

Вече е извършена проверка!
        Скоростите са проверени. Маслото е прекрасно на цвят, количество и на вкус.
        Проверени са мостовете и кутиите. Всичко е ОК.
        Когато е по студено и съм пуснал климатроника на топло не се усеща. Когато обаче съм го спрял и е топло, става малко гадно.
        Ще поставя изолация на купето, където аспуха е близо. Кутиите са чисти.
        Ако някой има предложения за изолация, може да сподели!
        Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Да ако сложиш изолация мисля, че ще се оправи проблема. Може да не е напълно но все пак ще е доста по-добре. Наистина когато е топло времето си е доста неприятно. Успех.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X