Обява

Свий
Няма добавени обяви.

patrol gr 2,8td 91г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: patrol gr 2,8td 91г.

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
    Ива на улица 3-ти Март, магазин за японски авточасти, водната помпа - цена под 100 лева оригинална. Май има и в наличност.... Цена на виско муфа няма да ти казвам, че няма да ти харесва Не че на мен ми харесва..... Половин цена на части за основен ремонт на ДВГ-то.... И никаква гаранция за качество..... Аз за моя си замислих шайба с по-голям диаметър, за да подобря дебита и капацитета, енвентуално.... С блокирана вискомуфа, или някакъв вертухател без виското....
    ще отида да видя.между другото намерих перка за радиатора от дупница втора употреба,чакам я днес да пристигне,дано да стане!a можеш ли да ми кажеш към кого да се обърна за смяна на ангренажния ремък и маслата?и какви масла да сложа?иначе мислех да го карам в софия при CJ_7 и kikiracing,но не мога да се свържа с тях,понеже съм нов и нямам достъп,но ако има в плевен някой да се занимава с това пак става

Коментар

Първоначално публикуван от kukurumukuru Преглед на мнение
      ще отида да видя.между другото намерих перка за радиатора от дупница втора употреба,чакам я днес да пристигне,дано да стане!a можеш ли да ми кажеш към кого да се обърна за смяна на ангренажния ремък и маслата?и какви масла да сложа?иначе мислех да го карам в софия при CJ_7 и kikiracing,но не мога да се свържа с тях,понеже съм нов и нямам достъп,но ако има в плевен някой да се занимава с това пак става
      Вискомуфа втора употреба не е много добра идея. Камо ли от Дупница, ама парите са ти твои.....

Относно сервизите в Плевен: ти да не живееш в този град от вчера? Гергушки, Бош сервиз, Питстоп, Мотоексперт, и още много и много други..... Знайни и незнайни.

Специализиран сервиз по подръжка на джипове в мое лице се премести във Варна за твое съжаление
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

понеже темата обхвана доста части, да попитам за съединител - впечатления за марки и цени.
        Благодаря!

Коментар

Вискомуфа втора употреба не е много добра идея. Камо ли от Дупница, ама парите са ти твои.....

Относно сервизите в Плевен: ти да не живееш в този град от вчера? Гергушки, Бош сервиз, Питстоп, Мотоексперт, и още много и много други..... Знайни и незнайни.

Специализиран сервиз по подръжка на джипове в мое лице се премести във Варна за твое съжаление
          тия сервизи са ми ясни!наистина жалко,варна ми идва далече.ще пробвам в софия ама никой не казва нищо.а в плевен съм от скоро-3год.благодаря ти за всичко!а за перката ще видим какво ще излезедано удържи!

Коментар

тия сервизи са ми ясни!наистина жалко,варна ми идва далече.ще пробвам в софия ама никой не казва нищо.а в плевен съм от скоро-3год.благодаря ти за всичко!а за перката ще видим какво ще излезедано удържи!

Село Тученица. Търси Светльо или сина му Петър. Двама пичове коите са напълно адекватни и са наясно с колите най-вече, и с джипки като частност. Аз лично съм очарован от тяхно отношение към работата и компетентност. И ако стигнеш до тях, прати им много поздрави.
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Село Тученица. Търси Светльо или сина му Петър. Двама пичове коите са напълно адекватни и са наясно с колите най-вече, и с джипки като частност. Аз лично съм очарован от тяхно отношение към работата и компетентност. И ако стигнеш до тях, прати им много поздрави.
              е това вече е приказка!извинявай,но ме мъчят още няколко въпроса:1.къде се намира пробката за източване на антифриза от блока на двигателя и без това сега е махнат радиатора да му направим промивка на системата,и може ли за целта да използваме водоструйка?2.какви масла да сложа на двигател,скорости,раздатка,преден и заден мост?и последно водната помпа с какъв силикон да я закрепя или да търся гарнитура?това е, между другото се оказа прав за виско муфата от дупница-оказа се рециклирана ,но след обстоен оглед в един сервиз казаха,че става, и без друго нова едва ли щях да намеря.дай някакъв тел. във варна живот и здраве ако имам път на там да ти се обадя.това е за сега.поздрави!тези момчета в тученица като злой ли те знаят?

Коментар

Прочети тази тема. Доста е полезна...... Май имаше данни и за масла. За пробката не знам, или не помня да съм я виждал. Обикновено процедирам по следния начин: отварям капака, и почвам да се пуля докато не видя това което ми трябва. За пароструйка - не виждам никакви пречки. За силикона - какъвто си прицениш, ама има и специален за водни съединения.... Ама не се вманиачавай....

Светльо и Пепи би трябвало да ме знаят като Злой Золтан 0889423769

Коментар

Прочети тази тема. Доста е полезна...... Май имаше данни и за масла. За пробката не знам, или не помня да съм я виждал. Обикновено процедирам по следния начин: отварям капака, и почвам да се пуля докато не видя това което ми трябва. За пароструйка - не виждам никакви пречки. За силикона - какъвто си прицениш, ама има и специален за водни съединения.... Ама не се вманиачавай....

Светльо и Пепи би трябвало да ме знаят като Злой Золтан 0889423769
                  в тази тема пише само:valvoline 80w90 за дифа или castrol 75-140;motul с молибден и нищо повече,но да не ти досаждам,ще го закарам в тученица, там сигурно ще знаят

Коментар

Успех.

Коментар

... 2.какви масла да сложа на двигател,скорости,раздатка,преден и заден мост? ...
                      Двигател - примерно 10w40 (6.5 литра)
                      Скорости и раздатка - 75w90 GL4 (Скорости - около 4 л, раздатка - около 2)
                      Мостове: 80w90 GL5 (преден мост - 5.4 л, заден - около 2)
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                        Двигател - примерно 10w40 (6.5 литра)
                        Скорости и раздатка - 75w90 GL4 (Скорости - около 4 л, раздатка - около 2)
                        благодаря!

Коментар

... Скорости - около 4 л ...
                          Една корекция. 3.9 л са според книжките. На практика скоростната кутия на моя Патрул днес побра над 4.5 л.

П.П. И още едно уточнение. В някои по-нови наръчници за Патрул (след 1992) по отношение на раздатката се препоръчва на първо място ATF Dexron, а като алтернатива - масло за скоростни кутии 75W90 GL4. Доколкото можах да намеря информация, причината за преминаването от 75w90 към Dexron била, че имало констатирани случаи, при които по-гъстото масло (75w90) можело да изиграе ролята на виско съединител и да завърти механизмите на раздатката и предния кардан при движение в режим 2Н, в следствие на което да се задействат автоматичните хъбове.
                          Последно редактирано от Чавдар (V93); 15-04-09, 20:42.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

5,4 литра преден мост?
                            Да нямаш предвид 1,4?
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                              5,4 литра преден мост?
                              Да нямаш предвид 1,4?
                              Не няма това впредвид 5л. е говедото

Коментар

да ти се обадя.
                                Обади се в момента когато го прочетеш, че ми трябваш спешно. Или си дай телефона, аз да ти се обадя......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X