Здравейте колеги,от вчера и аз имам терано 99година 2.7 дизел с климатик и десен волан.Още е в англия но скоро 6те баде тук.Претеснява ме само едно нещо;Шурито каза че варви перфектно и няма никакви проблеми но сноще като го пребирал като завил пълен ляв нещо взело да 4ука та си мисля дали не е външно каре?Знае ли някой колко струва тук карето и дали е лесна смяната,че като ида да го взимам да го сменя?дали в Англия няма да е по евтино?И евентуално друго нещо може ли да е?мерси много на колегите които ще отговорят
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
И аз вече имам терано
Свий
X
-
До: И аз вече имам терано
Първоначално публикуван от kotata75 Преглед на мнениеЗдравейте колеги,от вчера и аз имам терано 99година 2.7 дизел с климатик и десен волан.Още е в англия но скоро 6те баде тук.Претеснява ме само едно нещо;Шурито каза че варви перфектно и няма никакви проблеми но сноще като го пребирал като завил пълен ляв нещо взело да 4ука та си мисля дали не е външно каре?Знае ли някой колко струва тук карето и дали е лесна смяната,че като ида да го взимам да го сменя?дали в Англия няма да е по евтино?И евентуално друго нещо може ли да е?мерси много на колегите които ще отговорят
-
Ефекта от смазването ще е най-много 2 дена. Няма смисъл. Просто като навивате краен волан, връщайте леко, и няма да скърца. Свиква се.
...а и ефекта като изскърца яката, ако има в близост хора, е много готин. Всички се обръщат опулени.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Е чак два дена, аз изкарвам поне 5000км офф и онроуд между мазане с гресНаистина с времето свиканах да не въртя докрай, но понякога се налага и по добре да не получаваш подмятания от сорта на "Колега ще ти падне гумата, много яко изскърца"
Освен това като мацаш там се сещаш че имаш гресьорка на горния шарнир, може и на карданите да забележиш че има такива неща, и се сещаш да си поддъжаш колата
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар