Здравейте имам следната случка,сменени всички консумативи по колата-ремък пистов,филтри,ролки единсвени на водната помпа не,малко скъпичка ми дойде,но след това колата направо умира на 1800 об.Колата е 3000 DI.Забрвих направо за бива муцуната
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ колата не върви след профилактичен ремонт
Свий
X
-
До: Помощ колата не върви след профилактичен ремонт
moje li da dade6 malko pove4e informaciq - kak e kolato kogato q karash do 1800 ili tova se slu4va samo kogato stigne6 1800 i nagore, shumove, izgorelite gazove kak sa.
znam parvilata na foruma i za tova se izvinqvam mnogo za latinicata no sym izvyn Bulgaria i pc-to koeto polzvam nqma kirilica.
Moderatorite da napravqt kakto smetnat za dobre s moqt post
=====================================================================================
може ли да дадеш малко повече информация - как е колата когато я караш до 1800 или това се случва само когато стигне6 1800 и нагоре, шумове, изгорелите газове как са.
знам правилата на форума и за това се извинявам много за латиницата но съм извън България и пц-то което ползвам няма кирилица.
Модераторите да направят както сметнат за добре с моят постПоследно редактирано от Peppy; 12-03-09, 18:18.
-
Не се разбра какъв ти е двигателя?
Сменян ли е ангренажен ремък /ако има такъв/?
Възможно е да не е спазена старата центровка./центровката ,преди смяната на ремъка, може да не е била по стандартния начин и от там следва различното поведение на мотора - нестандартна стара центровка/.________________________________________________________________________________________
Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006
Коментар
-
Първоначално публикуван от napvd Преглед на мнениеКолата е 3000 DI.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от napvd Преглед на мнениеЗдравейте имам следната случка,сменени всички консумативи по колата-ремък пистов,филтри,ролки единсвени на водната помпа не,малко скъпичка ми дойде,но след това колата направо умира на 1800 об.Колата е 3000 DI.Забрвих направо за бива муцуната
Коментар
-
ангренажа пипали ли са го масторите?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеДа не са откачили някой маркуч? Байпас на турбина например.
+1
И според мен не ти развьрта турботоTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от gogomax Преглед на мнениеЗабравили са да ти закачат куплунга на клапана управляващ геометрията на турбото.Намира се до ваздушниа филтар на самата траба.Човек се учи с много практика:D
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар