Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ колата не върви след профилактичен ремонт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ колата не върви след профилактичен ремонт

Здравейте имам следната случка,сменени всички консумативи по колата-ремък пистов,филтри,ролки единсвени на водната помпа не,малко скъпичка ми дойде,но след това колата направо умира на 1800 об.Колата е 3000 DI.Забрвих направо за бива муцуната

До: Помощ колата не върви след профилактичен ремонт

moje li da dade6 malko pove4e informaciq - kak e kolato kogato q karash do 1800 ili tova se slu4va samo kogato stigne6 1800 i nagore, shumove, izgorelite gazove kak sa.

znam parvilata na foruma i za tova se izvinqvam mnogo za latinicata no sym izvyn Bulgaria i pc-to koeto polzvam nqma kirilica.
    Moderatorite da napravqt kakto smetnat za dobre s moqt post

=====================================================================================

може ли да дадеш малко повече информация - как е колата когато я караш до 1800 или това се случва само когато стигне6 1800 и нагоре, шумове, изгорелите газове как са.

знам правилата на форума и за това се извинявам много за латиницата но съм извън България и пц-то което ползвам няма кирилица.
    Модераторите да направят както сметнат за добре с моят пост
    Последно редактирано от Peppy; 12-03-09, 18:18.

Коментар

Не се разбра какъв ти е двигателя?
      Сменян ли е ангренажен ремък /ако има такъв/?

Възможно е да не е спазена старата центровка./центровката ,преди смяната на ремъка, може да не е била по стандартния начин и от там следва различното поведение на мотора - нестандартна стара центровка/.
      ________________________________________________________________________________________
      Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
      HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Първоначално публикуван от napvd Преглед на мнение
        Колата е 3000 DI.
        Това достатъчно ли е?
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от napvd Преглед на мнение
          Здравейте имам следната случка,сменени всички консумативи по колата-ремък пистов,филтри,ролки единсвени на водната помпа не,малко скъпичка ми дойде,но след това колата направо умира на 1800 об.Колата е 3000 DI.Забрвих направо за бива муцуната
          Майсторите кво казаха?

Коментар

ангренажа пипали ли са го масторите?
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Да не са откачили някой маркуч? Байпас на турбина например.
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Да не би да не е зацепен новият ремък както трябва като са ти го сменяли.

Коментар

ммм даааааа.....и на мен ми звучи,като "кофти центровка" на ангренажния ремък.....
                  TЛК 80-4.2ТД
                  ТЛК 73-2.4ТД
                  ...................

Коментар

Казаха че колата няма ангренажен ремък,смениха само пистовия.Иначе се опавдават,че нищо друго неса пипали

Коментар

Aми... можеш да огледаш за някой забравен маркуч или куплунг. Ако не, незнам... сервиз на Нисан и да го закачат на тестер.

Коментар

точно на там се насочвам сега

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                          Да не са откачили някой маркуч? Байпас на турбина например.

+1

И според мен не ти развьрта турбото
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Забравили са да ти закачат куплунга на клапана управляващ геометрията на турбото.Намира се до ваздушниа филтар на самата траба.

Коментар

Първоначално публикуван от gogomax Преглед на мнение
                              Забравили са да ти закачат куплунга на клапана управляващ геометрията на турбото.Намира се до ваздушниа филтар на самата траба.
                              а дали турбото е с геометрия а ако е то неели на приципа на центробежност
                              Човек се учи с много практика:D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X