Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Патрол GR 2.8TD 91г. стържене в скоростната кутия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Патрол GR 2.8TD 91г. стържене в скоростната кутия

Здравейте. И аз наскоро взех патрол GR 2.8TD 91г. Изумен съм от възможностите му, но мисля че имам сериозен проблем. Незнам дали тук трябва да споделя и да попитам за мнение, предварително се извинявам. Появи се странно "стържене" в скоростната кутия на 3-та и 5-та скорост. Какво може да е, сериозно ли е и цялата кутия ли трябва да сменя?

До: Патрол GR 2.8TD 91г. стържене в скоростната кутия

Съединител, синхронизатор/и, калпава спирачна течност.....А, и масло....
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Вероятно лагер,но може и нещо друго

Коментар

И при мен стържеше като го взех,но след това от обикаляне по маистори сециялисти(тясни) всеки вземи си нова тази неможе да се направи.И накрая кумът ми които се занимава с дизели ми каза каде да отидя като последен вариянт,отидох човека ми каза вземи си едикоиси лагери и ела.Взех ги занесох му ги и на следващият ден си взех джипката без никакви шумове.Евала на маистора

Коментар

Първоначално публикуван от just_m Преглед на мнение
          Здравейте. И аз наскоро взех патрол GR 2.8TD 91г. Изумен съм от възможностите му, но мисля че имам сериозен проблем. Незнам дали тук трябва да споделя и да попитам за мнение, предварително се извинявам. Появи се странно "стържене" в скоростната кутия на 3-та и 5-та скорост. Какво може да е, сериозно ли е и цялата кутия ли трябва да сменя?
          Преди години карах Опел, който стържеше като го пусках на 3-та надолу. Когато сменях съединителя смених и лагера и стърженето изчезна.

Коментар

Е.... преди няколко дена ми отвориха скоростната кутия, извадиха 2, 3 лагера, що не разкапали се. Сега съм в процес на търсене на въпросните лагери, а те са малко дефицит. Мина ми през ума да ги сменя с машинни. Напулно идентични са, по ефтини, но липсват улейчетата по коити тече маслото с което реших, че варианта не е много уместен, даже леко тъп . Като цяло от тях е стърженето и се надявам с това проблема ми да е решен.

Коментар

Колега-по кои улеи тече масло?Да не би да говориш за улеи на които стои зегерка?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X