Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Нисан Патрол Y260 2.8 тд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Нисан Патрол Y260 2.8 тд

Чува се тропане в окачването при завои и в двете посоки... Как да се острани проблема? Благодаря предварително.

До: Проблем с Нисан Патрол Y260 2.8 тд

Първо трябва да установите какво е разбито. Щото вариантите са доста. От лагер, през луфт в кормилна кутия, кормилни накрайници, та до простичък тампон някъде.

Въпроса е много общ, освен ако не им е чест дефект, ама някак не ми се вярва.

Защо не отидеш някъде да го погледнат?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Първо трябва да установите какво е разбито. Щото вариантите са доста. От лагер, през луфт в кормилна кутия, кормилни накрайници, та до простичък тампон някъде.

Въпроса е много общ, освен ако не им е чест дефект, ама някак не ми се вярва.

Защо не отидеш някъде да го погледнат?

Благодаря за проявения интерес. Изключвам луфтове в кормилни кутии,накрайници и лагер. Предполагам че идва от тампоните между рамата и купето ,защото звукът идва отзад и е препукване като от ламарина... Но не съм сигурен...

Коментар

ПРОБЛЕМА Е ОТСТРАНЕН! Оказа се елементарно-хлабави гаики на скобите които даржат расиора към моста.

Коментар

късметлия че нее станало беля
          Човек се учи с много практика:D

Коментар

Първоначално публикуван от hristo20000 Преглед на мнение
            късметлия че нее станало беля
            Наистина си е касмет! Да раскажа малко по подробно: смених си маслото на задниа деферинциала които е с (LSD) и както всеки път когато съм в канала оглеждам внимателно, за мой касмет братовчада доиде да ме види, та както съм в канала с лампа в рака той започна яко клатене на джипа и така открих проблема и се започна затягане но гаиките не помръдваха в началото едва след три часа пръскане и смазване всичко приклучи благополучно и ваднага последва тест в реални условия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X