Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дойде деня в който и аз да се похваля
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
До: Дойде деня в който и аз да се похваля
Името и е учителката Марийка .Вчера моят мъж ме зарадва че вече си имам учебна джипка,малко е грозновата но не ми дреме ,няма да я водя на изложба.След толкова много молитви и мърморене от моя страна най сетне съм щаслива стопанка на това возило.Днес не издържах и реших да я разходя да види Варна и я заведах на кафе в Ян Палах, обаче там голяма лудница влязах на паркинга и стана ужас ,голяма жена си имам с зор минава покрай колите ,кракът ми почна да трепери на съидинителя ,спрях за секунда зад една кола да си поема въздух,викам си така няма стане я да я закарам до блоковете от среща може пък там да има място за нея че е доста големичка ,и за мой късмет тамън място за нея в калчицата зад един блок ,имаше и други паркирани коли ,хайде през бордюра и на калта и я оставих там ,и хайде на кафе .Благодаря ви колеги,като се науча се мятам на витарката че ми е любима
Коментар
-
Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнениеЧестито и от мене,е поне да беше я излъснала,де!
Коментар
-
Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнениеНа джиповете такава им е модата кални да ходят
Коментар
-
Емоции и адреналин винаги ще има щом се ходи в гората
Коментар
-
Колкото мога ще се пазя ,пък джипа то се вижда по външния му вид че е прежален.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар