Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дойде деня в който и аз да се похваля
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
До: Дойде деня в който и аз да се похваля
Името и е учителката Марийка .Вчера моят мъж ме зарадва че вече си имам учебна джипка,малко е грозновата но не ми дреме ,няма да я водя на изложба.След толкова много молитви и мърморене от моя страна най сетне съм щаслива стопанка на това возило.Днес не издържах и реших да я разходя да види Варна и я заведах на кафе в Ян Палах, обаче там голяма лудница влязах на паркинга и стана ужас ,голяма жена си имам с зор минава покрай колите ,кракът ми почна да трепери на съидинителя ,спрях за секунда зад една кола да си поема въздух,викам си така няма стане я да я закарам до блоковете от среща може пък там да има място за нея че е доста големичка ,и за мой късмет тамън място за нея в калчицата зад един блок ,имаше и други паркирани коли ,хайде през бордюра и на калта и я оставих там ,и хайде на кафе .

Благодаря ви колеги,като се науча се мятам на витарката че ми е любима
Коментар
-
На джиповете такава им е модата кални да ходятПървоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнениеЧестито и от мене,е поне да беше я излъснала,де!

Коментар
-
Ха,ти си добре че обичате да ходите в гората.... Да ти разправям аз- караме си джипа....... от Две могили се връщаме-по асвалт и изведнъж гледам до жп.прелеза път,я,викам си,що да не минеме накратко и за по близо по черно! И минахме през нивата,а то- леле,мале,уж има сняг-ама кал,колкото искаш,карам,карам,малейй.... джипа не се вижда черен ли е,син ли е. И докато стигнем асвалт,стана толкова мръсен,че не стигна даже и 1 час да го измием,измием ама не с вода,а със сняг.Знам ли аз като се движим дали няма да има по пътя катаджии и да стане,дека сте ходили,да бракониерствате ли! Те така.Та затова не обичам много да го цапам,ама доста май се кара офроуд......Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнениеНа джиповете такава им е модата кални да ходят
Коментар
-
Емоции и адреналин винаги ще има щом се ходи в гората
Коментар
-
Колкото мога ще се пазя ,пък джипа то се вижда по външния му вид че е прежален.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Коментар