Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги,въпрос и проблем за патрол 61

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колеги,въпрос и проблем за патрол 61

След като изчетох всички теми за патрол 61 стигнах до извода,че трябва да купя нисан патрол 61 2.8тди 130к.с.въпреки дългата база.Разгледах почти всички обяви,няки не можах защото сам от София а те са доста далече над 300км.Не можах да си харесам нищо.Все пак толкова ли са зле и проблемни 3.0 158к.с?Може ли някой да ми каже как да различа 3.0158к.с. и 3.0160к.с.?По номер на мотора,по външност ли.Нали тези от 160к.с.са новия мотор.Не мога да си позволя след 2004г. за да съм сигурен че мотора е новия.Аи не мога да разпозная, когато е от 2000г. до 2004г. дали мотора е сменен с по-добрия.

До: Колеги,въпрос и проблем за патрол 61

Здравей колега най лесно може да видиш по номера на шасито коя година е и от там да си прочетеш всякаква информация за колата. Във всеки магазин за нисан имат програмите от които могат да ти кажат година, мотор и т.н.. Същото пак в ном. на шаси но не знам коя буква подред е годината в сервиза на нисан или в някой от магазините ще ти помогнат с това как да го разчиташ. Успех с покупката чакаме нови патроладжии.

Коментар

Здрасти колега-има един Патрол,който се продава и е на под 300 километра от теб,даже на около 250-в Кърджали е и обявата я има в продажбите.

Коментар

Колега, имаше проблем с първите мотори 3.0 DI с маслото или нещо такова. Основно на издържаха на дълго яко натоварване. Примерно два часа със 170км/ч. После проблема го оправиха, и дори смениха много мотори от продадените. След 2002 год няма проблеми. След 2004 или 2005 излиза новото купе или по-точно е само фейслифт. Мотора е същия. Имам такъв на около 200 000км. До сега никакви проблеми. Кара се предимно по асвалт. Сменям му консумативите от време на време. Като танк е. По тежка машина не съм имал.На ниска скорост е малко тромав, но тръгне ли един път няма спиране. Двигателя е невероятен. Има невероятен момент на ниски обороти.
        Надявам се да съм помогнал.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X