Обява

Свий
Няма добавени обяви.

NISSAN Patrol Y260 - пътят към сериозния офроуд...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• NISSAN Patrol Y260 - пътят към сериозния офроуд...

Пътят на един Y260 към сериозния офроуд...

Текста и снимките са тук:
    http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=4429
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 10-04-08, 22:31.
    VPetrov.photography

Засега ми харесва,но гледам че има още доста работа по него.На моя вчера бяха временно закрепени ресьорите-отзад са старите но сменени 2 листа резултат-+3см,а отпред вашите пак с сменен 1 лист - +2см.засега ще е така а после ще го започна по малко.Венци ако не е тайна колко излезе окачването.Имам предложение вече за окачването,а и е налично но засега се колебая все още.Не успях да направя снимки но другата седмица ще пусна
    VW-TOUAREG V6,3.0 TDI:oops:

Коментар

Всъщност остава само ревизията на скоростната кутия и боята. Всички други съществени елементи по автомобила вече са ОК.

Окачването е много скъпо разбира се, защото само транспорта на 200+кг от Австралия до България е повече от 1000$. Но аз и Брат ми сме категорично против всякакви методи за "поправка" на окачване от рода на шпренгване и т.н. Освен това новото окачване е +100кг отпред и съответно толкова отзад. Това е важно защото от Австралия вече лети предна броня, естествено и лебедка, които върху стандартното окачване са си проблем.

Междувременно нашата фирма стана официален дистрибутор и на TrailMaster - Germany единствената европейска фирма за окачвания което би значело доста по-добри цени основно заради транспорта. Но очакваме първите окачвания оттам след минимум две-три седмици...
      VPetrov.photography

Коментар

Е аз писах че само временно го постегнах.Разгледах сайта на тази фирма но ми се струва че наблягат главно на американските машини.Едва ли ще има за нашите нещо.Така че пак остава само ТЖМ и ОМЕ(ако не се лъжа де)

Коментар

Ама като се зачетох пак в поста ти ,сега виждам че си казал за TJM - че нямат окачване за Y260

Коментар

Иване, за Y260 окачване имат :
            Dobinsons (Australia) - 1.5 инча (мисля, не съм сигурен)
            Trail Master - 2.5 инча (i like it )

Коментар

Продължението, купе за боядисване първи етап и отворена скоростна кутия - за съжаление с проблеми: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...66&postcount=2
              Последно редактирано от Чавдар (V93); 10-04-08, 22:30.
              VPetrov.photography

Коментар

До: NISSAN Patrol Y260 - пътят към сериозния офроуд...

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                Пътят на един Y260 към сериозния офроуд...

Текста и снимките са тук:
                http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...?p=68564#68564
                ....аз лично имам проблем с отварянето на линка .....нека ако може да стане актуален и най вече работещ преди време съм чел статията .....имаще доста полезни неща който може да са необходими на доста съмишленици....предварително благодаря за старанието което очаквам да бъде положено по моя молба .... и линка да стане работещ

Коментар

Първоначално публикуван от Martin Petrovich Преглед на мнение
                  ....аз лично имам проблем с отварянето на линка .....нека ако може да стане актуален
                  Линкът е коригиран. Материалът е тук
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Линкът сега работи при мен, но ми се отваря същата страница, която Венци е дал в началото :

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=4429

Ако правилно съм разбрал, би трябвало да има продължение :

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                    Продължението, купе за боядисване първи етап и отворена скоростна кутия - за съжаление с проблеми: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...66&postcount=2
                    само,че този линк пък отваря само половината от материала от линка на Венци
                    Не става ясно дали има друго продължение или двете теми са слети, а няма Part 3 с финалния резултат.
                    LZ1GYY
                    0898 436 956

Коментар

Първоначално публикуван от gere Преглед на мнение
                      Ако правилно съм разбрал, би трябвало да има продължение :

само,че този линк пък отваря само половината от материала от линка на Венци
                      Не става ясно дали има друго продължение или двете теми са слети, а няма Part 3 с финалния резултат.
                      Просто започни от началото и чети надолу. Всичко е там. Вторият линк е директно към 2-та част публикацията. При така зададен линк се отваря не темата, а конкретният постинг.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                        Линкът е коригиран. Материалът е тук
                        Благодаря за бързата реакция

Коментар

Хмм аз явно пак имам проблем от подобно естество ... сега ми иска права за да отворя линка ако някой може да помогне ще съм му много благодарен

Коментар

Първоначално публикуван от Martin Petrovich Преглед на мнение
                            Хмм аз явно пак имам проблем от подобно естество ... сега ми иска права за да отворя линка ако някой може да помогне ще съм му много благодарен
                            "Проблемът" е в това, че темата е в раздел "Систематизирана информация", а достъпът до нея е ограничен за нови участници.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X