Здравейте колеги,мисля да си сложа газ на Тераното мотора е 2.4 пълна инжекция имали някакъв компромис да нее газов инжекцион и да няма проблеми.Поставането на газта ще се извършва от специалист надявам се поне дае такъв.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ТЕРАНО 2 бензин 2.4 i на газ
Свий
X
-
До: ТЕРАНО 2 бензин 2.4 i на газ
Несъм сигорен защото и във сервизите кадето ми казаха,че е пълна инжекция се двуумяха двигатела е 95 г.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеВсичко е възможно, но газовия инжекцион дава много предимства. И като разход, и като мощност, и като динамика.
...ама, сигурен ли си че е ПЪЛЕН а не МОНО инжекцион?
Коментар
-
Мисля че тоя двигател е само моноинжекция, затова и попитах.Първоначално публикуван от Niko_38 Преглед на мнениеНесъм сигорен защото и във сервизите кадето ми казаха,че е пълна инжекция се двуумяха двигатела е 95 г.
Ама, отвори капака и виж. Освен свещите, ако е пълна инжекция, трябва да има горивна шина и по една дщза на всеки цилиндър. Някъде по всмукателни колектор, най-често максимално близо до цилиндрите.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Двигателя е пълен инжекцион.
Става и обикновена газова уредба, защото и колекторите са алумиеви и кутията с въздушния филтър е далече.
Но при монтаж на такава веднага ще стане доста по-тромав, а и разхода на газ ще скочи.
Аз мисля, че най-добре е да си сложиш газов инжекцион, по-добре събери още някой лев, или пък го вземи на изплащане, почти всички вече го предлагат.
Коментар
-
Re: До: ТЕРАНО 2 бензин 2.4 i на газ
Благодаря май така щее най добре ако въобще слагам газ взех дасе замислям понеже разхода мие около 10на 100км.на дълък пътс 40л.бензин изминах 425км.Първоначално публикуван от tomik Преглед на мнениеДвигателя е пълен инжекцион.
Става и обикновена газова уредба, защото и колекторите са алумиеви и кутията с въздушния филтър е далече.
Но при монтаж на такава веднага ще стане доста по-тромав, а и разхода на газ ще скочи.
Аз мисля, че най-добре е да си сложиш газов инжекцион, по-добре събери още някой лев, или пък го вземи на изплащане, почти всички вече го предлагат.
Коментар
-
Има такава горивна шина над всмука.колекториПървоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеМисля че тоя двигател е само моноинжекция, затова и попитах.
Ама, отвори капака и виж. Освен свещите, ако е пълна инжекция, трябва да има горивна шина и по една дщза на всеки цилиндър. Някъде по всмукателни колектор, най-често максимално близо до цилиндрите.
Коментар
-
Еми значи все пак е пълна инжекция. Разбира се че може и нормална газова уредба да се сложи, но както и по-горе казах, газов инжекцион в 99% от случаите работи много по-добре. Ако не беше така, просто никой нямаше да слага, еле пък в България, дето всички гледаме да изстискаме максимален ефект от минимално количество финикийски знаци.Първоначално публикуван от Niko_38 Преглед на мнениеИма такава горивна шина над всмука.колектори
Та, преценявай си. Имай в предвид че ако сложиш обикновена газова уредба, и не ти хареса, после ще имаш още една спирачка да не я смениш - няма да ти се разправя, или ще те понамързява.
Аз поне съм така. Затова гледам да свърша всичкото накуп.
Успех, и сподели резултатите после.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар