Здравейте колеги,мисля да си сложа газ на Тераното мотора е 2.4 пълна инжекция имали някакъв компромис да нее газов инжекцион и да няма проблеми.Поставането на газта ще се извършва от специалист надявам се поне дае такъв.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ТЕРАНО 2 бензин 2.4 i на газ
Свий
X
-
До: ТЕРАНО 2 бензин 2.4 i на газ
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеВсичко е възможно, но газовия инжекцион дава много предимства. И като разход, и като мощност, и като динамика.
...ама, сигурен ли си че е ПЪЛЕН а не МОНО инжекцион?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Niko_38 Преглед на мнениеНесъм сигорен защото и във сервизите кадето ми казаха,че е пълна инжекция се двуумяха двигатела е 95 г.
Ама, отвори капака и виж. Освен свещите, ако е пълна инжекция, трябва да има горивна шина и по една дщза на всеки цилиндър. Някъде по всмукателни колектор, най-често максимално близо до цилиндрите.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Двигателя е пълен инжекцион.
Става и обикновена газова уредба, защото и колекторите са алумиеви и кутията с въздушния филтър е далече.
Но при монтаж на такава веднага ще стане доста по-тромав, а и разхода на газ ще скочи.
Аз мисля, че най-добре е да си сложиш газов инжекцион, по-добре събери още някой лев, или пък го вземи на изплащане, почти всички вече го предлагат.
Коментар
-
Re: До: ТЕРАНО 2 бензин 2.4 i на газ
Първоначално публикуван от tomik Преглед на мнениеДвигателя е пълен инжекцион.
Става и обикновена газова уредба, защото и колекторите са алумиеви и кутията с въздушния филтър е далече.
Но при монтаж на такава веднага ще стане доста по-тромав, а и разхода на газ ще скочи.
Аз мисля, че най-добре е да си сложиш газов инжекцион, по-добре събери още някой лев, или пък го вземи на изплащане, почти всички вече го предлагат.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеМисля че тоя двигател е само моноинжекция, затова и попитах.
Ама, отвори капака и виж. Освен свещите, ако е пълна инжекция, трябва да има горивна шина и по една дщза на всеки цилиндър. Някъде по всмукателни колектор, най-често максимално близо до цилиндрите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Niko_38 Преглед на мнениеИма такава горивна шина над всмука.колектори
Та, преценявай си. Имай в предвид че ако сложиш обикновена газова уредба, и не ти хареса, после ще имаш още една спирачка да не я смениш - няма да ти се разправя, или ще те понамързява.Аз поне съм така. Затова гледам да свърша всичкото накуп.
Успех, и сподели резултатите после.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар