Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се похваля

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да се похваля

Здравейте колеги,
    От днес си имам Нисан Терано 2,7ТДИ 125к.с. от 98г. късата база. Джипката е черна и е 1+1 места. В КАТ я регистрираха като товарна. Преди да го взема четох доста за тази марка, но все пак ще се радвам някой да ми каже какво да прегледам като за начало. На магистралата е настпъвах до 160км и ми хареса как се държи. Само се чуваше едно тропане отзад. Все едно е от резервната гума или от стойката. До преди малко бяхме с приятели на маса и я поливахме Ако някой има за продажба ролбари и степенки нека ми пише. Поздрави на всички колеги!

До: Да се похваля

Със здраве да го караш и много да те радва .А снимки няма ли да има?

Коментар

Честито колега много безаварийни километри и само масло и гориви да наливаш.Качваи снимки да го видим.Поздрави
      Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
      КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

добре дошъл при НисанаджиитеЧестито и от мен, и много безаварийни.

Коментар

Честито

Коментар

Честито и от мен! Вече не съм най-новия тук!

Коментар

Ами,честито,много да и се кефиш ! .. Ей сега,като почнеш да четеш,к'во може да се направи понея... !

Коментар

Здравейте отново колеги. Благодаря Ви за хубавите пожелания. Вчера бях на профилактика и излезе, че има външен маншон, две втулки на стабилизиращата щанга и задна биалета за смяна. Другото е наред. Частите за купени и в Петък ще ги сменяме. Смених всичките масла и филтри. Маслата в скоростите и диференциалите. Оказа се, че задния диференциал е самоблокиращ се- LS. Сложиха ми специално маслo. Имам голямо желание да му сложа степенки и ролбар отпред. Ако някой има за продажба нека да каже. За сега е това приятели.
                Прикачени файлове

Коментар

честито и от мен да си е караш със здраве и много положиелни емоции

Коментар

Честито!

Можеш ли да споделиш какви обороти държи при 100-110км/ч на 5та?

Коментар

Честито,със здраве дасиго караш
                      Nissan Patrol 2.8 GR
                      0889/442323 Димитър

Коментар

Честито колега и много безпроблемни километри да минеш със нея.Защо обаче е регистрирана 1+1 място? Няма ли задни седалки? Ако нямащ, неможа ли да намериш едни, па макар и само за прегледа? После и да искаш да ги сложиш ще трябва да минаваш на "Технотест".
                        Външно е супер джипката, ама да неможеш две мацки да качиш вътре
                        [I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]

Коментар

Първоначално публикуван от nola Преглед на мнение
                          Външно е супер джипката, ама да неможеш две мацки да качиш вътре
                          а, може, може
                          по една на предните седалки, а колегата с третата - отзад

честито!!!

Коментар

Първоначално публикуван от rsv Преглед на мнение
                            Честито!

Можеш ли да споделиш какви обороти държи при 100-110км/ч на 5та?
                            130 държи на 3200 оборота. 100-110 ще да е 2800-3000. 3000 е средата на скалата.

Не прекалявай с карането със 160. Дизелите не обичат високи обороти. 120-140 и е оптимума.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

100km/h e точно 2700 оборота, аз затова искам за сложа 31' и ще стане тъкмо идеално 2500.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X