Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Patrol 2.8TDi или 3.0 TDi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Patrol 2.8TDi или 3.0 TDi

Първоначално публикуван от Liebherr4eto
    Който не е разбрал какъв е въпроса: 2.8TDi или 3.0TDi Хубаво е, че се чуха и няколко аргумента по темата
    3.0TDi това е двигателя за Патрола ...откога си мечтая да пусна един такъв в коша на моя ама ...
    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Защо изтрихте мнението? Тъкмо се доказваше някаква нова извънземна технология ... Жалко, че всички ще си останем невежи! А иначе по темата - аз не бих се занимавал с нито един от 2-та агрегата ( нищо, че карам точно единия ). За мен за тези 2200+ кила мотор под 220-30 коня е безсмислено да се слага. Просто видях каква е разликата между моя умреляк, хем съм с пипана нафта и турбина ( а незнайно защо скоростите грам не ми се промениха ) и същия такъв 300 коня. Е разликата е че онзи си кара откъдето му е кеф, а аз седя и се чешам тъпо Разликата в проходимостта между 2-та, реално еднакви автомобила е направо фрапираща. Та който ви говори, че двигателя и неговата мощност нямат значение за офф-роад - не му вярвайте!
      RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
        Защо изтрихте мнението? Тъкмо се доказваше някаква нова извънземна технология ... Жалко, че всички ще си останем невежи! ...
        Не е изтрито. Преместено е в отделна тема, която обаче за малко се беше оказала в неподходящ раздел.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X