Днес с един приятел сменявахме вътрешен маншон на предна дясна полуоска и свалихме хъба за да извадим зегерката и след това цялата полуоска обаче сега като го качихме и казва , че като кара и се чува някакво щракане като тресчотка
.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за Автоматични хъбове .
Свий
X
-
До: Въпрос за Автоматични хъбове .
Здравей,
същото тракане се получава, когато хъбовете(автоматични) са прецакани.Механизма се опитвал да зацепи ,но не успявал (така ми обясниха на мен).Тракането ми се появяваше и спираше когато си поиска.Сега си карам на положение "LOCK".При вас, предполагам нещо не сте сглобили както трябва при положение ,че преди са работили.
П.С. Блокирайте го ръчно и вижте дали пак ще трака.
Дано съм бил полезен
[B][U]NISSAN PATROL Y61 II 3.0TD[/U][/B]
Коментар
-
можеПървоначално публикуван от godech Преглед на мнениеАвтоматичните хъбове може ли да са зацепят принудително аз мисля че не могат,човека пише че са автоматични а не ръчни
с телподаващо
на новите патрули има едни автоматични, които могат да се зацепват и постоянноИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Може... ама като ги разглобишПървоначално публикуван от godech Преглед на мнениеАвтоматичните хъбове може ли да са зацепят принудително аз мисля че не могат,човека пише че са автоматични а не ръчни
Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Как ги заключваш колега като няма ключалки.Мойте са автоматични но няма как да ги заключа ръчно.Първоначално публикуван от GECATA Преглед на мнениеАз не съм виждал автоматични ,които да не могат да се заключват ръчно
Ама може и да греша
Коментар
-
На твоите може да няма, ама на Патрула на Гецата (и на другите GR-и) има - кеф ти автоматичен режим, кеф ти ръчно заключване.Първоначално публикуван от iccoto Преглед на мнениеКак ги заключваш колега като няма ключалки. Мойте са автоматични но няма как да ги заключа ръчно.
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Истина ли еПървоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеНа твоите може да няма, ама на Патрула на Гецата (и на другите GR-и) има - кеф ти автоматичен режим, кеф ти ръчно заключване.
0885 297985,мтел-Радо
0876 556870,виваком като домашен
Коментар
-
Моят е Y61 мога и автоматично и аз да ги заключаПървоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеНа твоите може да няма, ама на Патрула на Гецата (и на другите GR-и) има - кеф ти автоматичен режим, кеф ти ръчно заключване.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар