Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с предното

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: проблем с предното

Първоначално публикуван от godech Преглед на мнение
    Стават ли за терано 1
    не знам дали стават - колегите да кажат дали на патрул и терано са еднакви хъбовете
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

колеги нестават хъбовете от patrol на terano, patrol от 80 до 89-та год. са със 29 шлица, patrol след 90-та год са със 31 шлица, а terano 1 и 2 са със 27 шлица

Коментар

Таман да кажа че сигурно е от греста, щом преливат, и те ме изпреварили.

То сигурно и правилна грес има за тях, дето не се сгъстява толкова от студа, ама не знам каква.

Странното е че изхвърляха от време на време. Явно още като си ги включил, са били зацепили на ръба, щото греста е приличала на гутаперч, и после са се ебавали.

Язук че не можа да продължиш с нас. Разходката се получи много добре.

BTW, автоматичните хъбове на тераното ми ме дразнят неистово. Явно ще пазарувам скоро. Работят си перфектно, особено след като изчистих и смазах единия, дето правеше въртели, ама това включване с удар направо ме вбесява, а баща ми всеки път получава потрес.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

годеч,
          за какво са ти постоянно зацепени хъбове?
          ако искаш твоите автомчатичните можеш да ги направиш да са така зацепени доста лесно
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Защото маи десният ще ме предаде някаде а левия нещо не изключва веднага а малко почегърта и после,ама може и при мен да е от греста.Защото като е студено го прави само
            Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            годеч,
            за какво са ти постоянно зацепени хъбове?
            ако искаш твоите автомчатичните можеш да ги направиш да са така зацепени доста лесно
            0885 297985,мтел-Радо
            0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Първоначално публикуван от godech Преглед на мнение
              Защото маи десният ще ме предаде някаде а левия нещо не изключва веднага а малко почегърта и после,ама може и при мен да е от греста.Защото като е студено го прави само
              сваляш чистиш и тестваш
              ако не се оправи - заваряваш и имаш постоянно зацепени и си в джаза

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X