Купих Нисан Y-61 дълга база с десен волан. Леко катастрофирал.
От тук на сетне ще ми трябва време за да реша дали да го продавам на части или да се захващам за работа и да го рециклирам.
Предни калници
Преден капак.
кормилна кутия за дясно движение.
Табло с лява редукция.
волан
педали.
Сигурно и други неща..
Двигателя мърка. Запали от раз. Изглежда много запазен. Кожен салон с регулиране на седалките напред- назад.
Стерео перфектно с DVD и TV. Вградена антена.
Клима, Блокаж на заден диф. Система On-Off за задна стаб щанга.
Нови амортисьори
Перфектен салон. Готини 16" джанти. Да не повярваш, не е ограбен и си има оригинални ключове и крик за вдигане.
Дори и резервната джанта е АЛУ в комплект с другите!!!
Историята е за Българин работещ в UK два пъти идващ в БГ с Нисана и накрая катастрофира на излизане .
Много съм на кантар.
Дори да реша да го продавам на части пак печеля заради задния мост който е с блокаж и ще го сложа на моят. Абе дива работа.
От тук на сетне ще ми трябва време за да реша дали да го продавам на части или да се захващам за работа и да го рециклирам.
Предни калници
Преден капак.
кормилна кутия за дясно движение.
Табло с лява редукция.
волан
педали.
Сигурно и други неща..
Двигателя мърка. Запали от раз. Изглежда много запазен. Кожен салон с регулиране на седалките напред- назад.
Стерео перфектно с DVD и TV. Вградена антена.
Клима, Блокаж на заден диф. Система On-Off за задна стаб щанга.
Нови амортисьори
Перфектен салон. Готини 16" джанти. Да не повярваш, не е ограбен и си има оригинални ключове и крик за вдигане.
Дори и резервната джанта е АЛУ в комплект с другите!!!
Историята е за Българин работещ в UK два пъти идващ в БГ с Нисана и накрая катастрофира на излизане .
Много съм на кантар.
Дори да реша да го продавам на части пак печеля заради задния мост който е с блокаж и ще го сложа на моят. Абе дива работа.
Коментар