Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кажете какъв блокаж да си сложа на Y61

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кажете какъв блокаж да си сложа на Y61

Дайте идея какъв блокаж да си сложа отпред.Отзад съм с оригиналния който се включва с копче от средната конзола.Много съм ви благодарен

До: Кажете какъв блокаж да си сложа на Y61

Нямаш кой знае какъв избор - ARB или TJM.
    И за двата варианта има добри отзиви така че изборът е въпрос на вкус, цена и срок за доставка.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

То това е ясно, само имай предвид и компресор.
      Technical Rescue Direct - life lies in courage
      http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Нямаш кой знае какъв избор - ARB или TJM.
        И за двата варианта има добри отзиви така че изборът е въпрос на вкус, цена и срок за доставка.
        Чавдаре кажи твоето мнение като провесионалист кое от двата варианта е по добър.Нисана ми дойде от германия с TJM шнорхел които много ми харесва.И ако ми кажеш и каде да го поръчам съм ти много благодарен

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
          Чавдаре кажи твоето мнение като провесионалист кое от двата варианта е по добър.Нисана ми дойде от германия с TJM шнорхел които много ми харесва.И ако ми кажеш и каде да го поръчам съм ти много благодарен
          Професионалните ми квалификации са доста далеч от автомобилите ...

Не се наемам да давам препоръки за избор между тези 2 варианта, защото нямам лични впечатления от двата.
          От ARB-то аз нямам сериозни оплаквания. За 1 година се наложи само една смяна на О-пръстени. Това си му беше слабо място, поради което гледам, че са сменили дизайна на пръстените.
          Иначе работи нормално и безпроблемно. Може да се включва/изключва в движение.

Харесва ми и това, че комплектът включва абсолютно всичко необходимо за монтаж, в т.ч. и инструкции за монтаж с картинки като за американска блондинка. Остава само този, който го слага, да прояви желание да се запознае с тях (ако не го е правил преди това де) и да разполага с необходимите инструменти.

Друг колега обаче успя да счупи цели 2 броя. Вярно, че са друг модел (за Landrover), но ...

Впечатления за TJM да споделят колеги, които са карали с такъв.

За TJM можеш да търсиш Пламен Петров и Гладиатор в Пловдив за ARB. Сигурно има вариант за доставка на ARB и от Щатите, откъдето може и да дойде по-тънка цената, ама не знам как стои въпросът със срокове за доставка.

При всички случай гледай за монтажа да хванеш някой, който е пипал такова нещо и разполага с необходимите инструменти.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            Професионалните ми квалификации са доста далеч от автомобилите ...

Не се наемам да давам препоръки за избор между тези 2 варианта, защото нямам лични впечатления от двата.
            От ARB-то аз нямам сериозни оплаквания. За 1 година се наложи само една смяна на О-пръстени. Това си му беше слабо място, поради което гледам, че са сменили дизайна на пръстените.
            Иначе работи нормално и безпроблемно. Може да се включва/изключва в движение.

Харесва ми и това, че комплектът включва абсолютно всичко необходимо за монтаж, в т.ч. и инструкции за монтаж с картинки като за американска блондинка. Остава само този, който го слага, да прояви желание да се запознае с тях (ако не го е правил преди това де) и да разполага с необходимите инструменти.

Друг колега обаче успя да счупи цели 2 броя. Вярно, че са друг модел (за Landrover), но ...

Впечатления за TJM да споделят колеги, които са карали с такъв.

За TJM можеш да търсиш Пламен Петров и Гладиатор в Пловдив за ARB. Сигурно има вариант за доставка на ARB и от Щатите, откъдето може и да дойде по-тънка цената, ама не знам как стои въпросът със срокове за доставка.

При всички случай гледай за монтажа да хванеш някой, който е пипал такова нещо и разполага с необходимите инструменти.
            Много благодаря,то ако трябва да го поръчвам от Щатите ще помоля някои от семеиството ми да ми го прати,ама ще попитам и Пламен Петров при тях за цена и време.Относно монтажа мисля да говоря с Митко Фулда.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X