Обява

Свий
Няма добавени обяви.

диагностика на патрол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• диагностика на патрол

Здравейте,на всички! От 1 месец имам Нисан патрол 2.8 т.д.96год.къса база.Притесняваме необичайния разход според повечето собственици на такива калпазанчовци ,от 14-15л.смесен режим.Най-доброто му постижение е от 12.5 на 100.Повече ме гложде непостоянната ''динамика''.В 80% от поведението си е тромав,направо тегав.Веднъж на втора е палав,после пък само на трета му идва силата.Мислех,че е заради разликата в горивото,но започнах да сипвам само на лукоил и то на една и суща .Последния пут,когато се беше разиграл ми даде 12/100 и на четвърта се усещаше в синхрон със себе си и мен.Молбата ми е за адрес за диагностика или човек,които може да ми помогне най-адекватно.Благодаря предварително!

До: диагностика на патрол

Първоначално публикуван от митков Преглед на мнение
    ... Притесняваме необичайния разход според повечето собственици на такива калпазанчовци ,от 14-15л.смесен режим.Най-доброто му постижение е от 12.5 на 100 ...
    Я кажи кои са тия "повечето собственици" , че да ги питаме какво правят, та Патрулите им да горят като малолитражки.

Аз под 12 на дълъг път май нямам спомен да съм слизал. Вярно, че карам с кални гуми 33" и постоянно зацепени хъбове, ама и иначе нисък разход от камион не може да се очаква.

А това да намериш някой, дето като хората да направи диагностика на дизел е задача с повишена трудност ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Молбата ми е за адрес за диагностика или човек,които може да ми помогне най-адекватно.
      111 000 км2.....по спомени площа на Милата ни Родина......ама ти къде си
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Наистина не съобразих.Намирам се в София.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
          Я кажи кои са тия "повечето собственици" , че да ги питаме какво правят, та Патрулите им да горят като малолитражки.

Аз под 12 на дълъг път май нямам спомен да съм слизал. Вярно, че карам с кални гуми 33" и постоянно зацепени хъбове, ама и иначе нисък разход от камион не може да се очаква.

А това да намериш някой, дето като хората да направи диагностика на дизел е задача с повишена трудност ...
          Единя е собственик на американска версия от 91 или93 год с климатик и на още един патрол или патрул/не знам как е по-точно/от 2006-7.Казва,че както и душмански да го кара,а то е повече по този начин не отива никога над 10.Другата информация за разхода е индиректна,тоест не съм я чул от първо лице.

Коментар

... Казва,че както и душмански да го кара,а то е повече по този начин не отива никога над 10 ...
            Ще си позволя да се усъмня в това твърдение. На Патрулите, в зависимост от двигателя, им дават официално 12-15 л / 100 на градско.
            Ако не ме лъже паметта, на новите Патрули (Y61) с 3.0 дизел официалният среден разход е 10.8 - 10.9 л/100 ...

Освен всичко друго, ти недей да сравняваш разхода на 12-годишен камион (най-вероятно с неизвестна история и пробег) с машина на 1-2 години!
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Диагностика в "Митвас" в Драгалевци...ама май още не ти е нужна
              с машина на 1-2 години!
              "Крайсвлер Вояджър" нов (моя служебен от преди 2-3 години) 2.8 атмосферен дизел, автомат, с климатик (лятото) 13 и нещо в града (плавно каране). Извън градско ....пак толкова ....ама как върви когато съм сам ...... Има елементарна физика, ако преместваш тяло от т.А до т.Б ти извършваш работа...тази работа иска енергия .....и т.н. намесено е тегло и ускорение. ....може някъде някой и да отлива от резервоара щот` му го пълни като кара ама аз съм простосмъртен и за тон и 2/3 кола 13/100л. го смятам за нормално(малко)! .......още.....Виж случайно дали някъде нямаш горивни филтри, тук-там "еснафи" ги слагат, а "аристократи" забравят да ги подменаят с години .........пък на финала може и да ми се дотъркаляш, да лочим кафе и да си клюкаме за 4х4

Коментар

Е,аз като" по-балъче" си смених всички филтри,масло и т.н.Освен,че беше редно и се надявах,динамиката която се усещаше на проблясъци да стане постоянна.Все пак ще посетя въпросния сервиз.Благодаря за информацията!

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                  Диагностика в "Митвас" в Драгалевци...ама май още не ти е нужна ...
                  Митвас от доста време вече не са в Драгалевци.
                  Иначе при тях може да се направи и едно "пране" на дюзите.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Вярно преместили са се ама нали вече сам си правя колите Едно време работиха много грамотно и чисто, кажи ако имаш по-нови впечатления

Коментар

Митвас се премести в Дружба,Митко се казва диагностика,и аз се каня все да отида до там,иначе моят разход никога не е падал под 13л.на 100км.извън градско. Ама мисля че този раход е добре.

Коментар

К160(къс) с 3.3ТД гори 9.5/100,с 4.2ТД-точно 10.5/100 про всякакви гимнастики,ама тежи 1400 кила.

Коментар

2.8 ТД,ТДИ гори повече,понеже е двигател директно сложен от лек автомобил Нисан Лаурел на Патрулите Y60-61 по време на кризата във фирмата преди да ги забършат французите.Карйте 4.2 дизел или бензин и проблема Ви е нулев-няма да усетите и с 8 души каквато и да е натовареност на мотора.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X