Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нека русофилите да помогнат (подложки на Нисан Терано 2)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

А леле!
    Армираната гума е много хубаво нещо, обаче за съвсем друго. Така ще получиш фалшива става и ще се утрепеш. Там със сигурност трябва да имаш твърда втулка. Има ли някъде тука да го разгледам? А още по-хубаво - разглобено. Това в крайна сметка са прости детайли, като го начертая все едно къде и кой ще го врътне.

Коментар

чак смешно ми става тоя майстор какъв вариант с тази гума е предложил, макар че много добре знае какво е шарнирен болт и неговата работа

Коментар

Утре ще снимам носача и шарнира и ще ги пусна тук.
        Знам,че трябва да се помисли добре.Разбира се че се променят ъгли и разните му други,но все си мисля,че ако се направи в разумни граници може и да се получи добре.
        А относно хода на окачването-нека да е увеличението само надолу,то е по-важното!

Коментар

Dorzi , в тази схема не е нарисуван един много важен елелмент - ПОЛУОСКАТА !!! Когато изнесеш носача на долу ,направо ме хваща страх под какви зверски ъгли ще заработят каретата (а полуската ти е мно-о-ого скъпа ,повярвай ) ! Освен това имаш една кормилна рейка , която и в момента (при максимално провисване) най вероятно ти опира в реактивната щанга ! в следствие ти криви десния хебел на същата рейка !Уви проблемът ти (и моя ) с лифтоването се решава с големи гуми , голям ъглошлайф , малък боди лифт ! За една година стигнах до тези изводи(след какви ли не опити)
          От друга страна , ако няма да ходиш на състезания , закакво ти е чак такъв лифт ? Ако си с верните гуми МПС-то ти е способно на чудеса (въпреки всеобщото мнение)
          PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
          КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
          0899187766

Коментар

Значи, пак не всичко което хвърчи се яде. Аз мога да начертая и да сметна всякакви детайли, обаче пренебрегването на Чуровия опит ми се струва глупаво. Сбутайте ги най-добре един в друг, очната ставка си е очна, пък после ако трябва ще помагаме, кво толкова. Чертането не е носене на камъни.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
              ...Бе, няма пълно щастие ...
              Представа си нямаш колк си прав Да можеше и жената с копче ... цък и млък !
              Каним се да потормозим Ст. Загорските колеги и да им погостуваме няколко дена , така че очната ставка може да се проведе пътьом .Може пък и да го заберем с нас !
              Ти пак дай идеи , но огледай терраното на бтрат ти , щото на нарисуваната схема(руската) са дадени само част от детайлите и точно конфликтните точки ги няма !Току виж се родило нещо изпълнимо - не става въпрос за черпенето , то ще е после
              0899187766

Коментар

Бе, това е проблем, щото толкова се и виждаме с него. Тя, дълга история, не е за телефона. Освен това той е равнодушен към колите, и няма и кво да го питам, човека знае "че кво, върви. Сега не върви хич!"
                Мамка му, кога ще закрепя мойта бе((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Та да мога да ходя където си искам ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                  ...Бе, няма пълно щастие ...
                  0899187766

Коментар

Ако ми остане ред , ще се надупя да поснимам окачването и да ти пратя материал за размисъл !
                    0899187766

Коментар

Чуров,стига ме отчайва бе приятел Намам намерение да ходя по състезания.Продължавам да мисля!!!

Коментар

И аз ще снимам.
                        Дайте да видим няма ли да измислим нещо.Повече глави-повече идеи.Интересно,че никой друг не се включва по въпроса.Явно си трябва опит.Все пак руснаците се справат доста добре с подготовката на автомобилите си.Значи си има начини.

Коментар

Не съм спрял да мисля , ама все по-често на сън посягам към ъглошлайфа!
                          PS
                          От една година , не само мисля , ами и правя всякакви експерименти !
                          0899187766

Коментар

Хе-хе, той не те отчайва, той те вкарва в правия път.
                            Сега ще ти кажа страшна технологична тайна. Срещу желязото не става с мачете, требе си флекс! И срещу разни пластмаси пак трябва флекс, ама това е друга история

Коментар

Яворе , не искам да те отчайвам , а да избегнеш грешки през които минах и да измислиш нещо вярно.Този петък ще прелетя ниско над Карнобат и ако искаш може да ти се обадя.
                              PS Много хубава броня имаш , ама тази дука отпред нямали да я запълниш с нещо
                              0899187766

Коментар

На обяд пътувам за София.Ако е преди това ще се радвам да се видим.Ако ми нямаш номера-пиши.
                                Относно бронята черпенето не е изгубено.Аз не забравям
                                Лебетката ще изчака,че нали четеш с какъв проект съм се заел

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X