Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Terrano 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Terrano 2

Значи закупих си тераното .Но никога не съм виждал такова 95 година е но само моето ли е с квадратни фарове отпед ,А отзат пище терано 2 .
    Някои ако може да ми препоръча какви гуми да му сложа.С оригиналните джанти е искам да му сложа възможно най големи размер,с голям грайфер но да не шумят чак толкова много да е приемлив шума. които ще се съберът без да опират и без да се налага да лифтовам ако е възможно няко да ми препоръча размер марка шарка .Доверявам се на вас кажете какви да зема защото не съм запознат много.Благодаря предварително за инфото.За напред има проект за лебетка и стоманена броня така че ако някои има снимка на стоманена броня с лебетка да дава

До: Terrano 2

Във форума има писано доста за избора на гуми, така че, вземи да почетеш!

А и за да може някой да ти даде смислена препоръка, трябва първо да кажеш за какво смяташ да използваш джипката и къде ще я караш.

Ако смяташ да слагаш лебедка за нещо повече от внушителен външен вид, имай предвид, че преди да стигнеш до лебедката, повече работа ще ти свършат едни подходящи рошави гуми. Ама те пък доста шумят на асфалта ...

А бе, добре дошъл на изходна позиция!
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Твоето Терано 2 е като моето. Аз му обух гуми BFgudrich 235/75 R15 AT. Мисля, че това е максималния размер, който се събира без лифт.
      Прикачени файлове
      [I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]

Коментар

Мойто е същото,аз сложих BFG-AT 31x10.5x15 това е максимума без лифт,дори калобраните от вътрешната страна малко се постригват.
        Прикачени файлове
        FORD MAVERIK 2.7TD
        Тел.0898662817
        LZ1IID

Коментар

Първоначално публикуван от iliikata Преглед на мнение
          Мойто е същото,аз сложих BFG-AT 31x10.5x15 това е максимума без лифт,дори калобраните от вътрешната страна малко се постригват.
          Можеш ли да снимаш как си ги подстригал, че ми предстои същата занимавка, със същия размер?
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Режеш 1/3 от вътрешната страна , отвесно.
            FORD MAVERIK 2.7TD
            Тел.0898662817
            LZ1IID

Коментар

Имам два въпроса малко извън темата не мога да намеря оня линк за превръщане на размерите на гумите преди го имах но го затрих и не мога да го намеря в форума някой ако може да помогне.Вторият ми въпрос е тераното отпред на какво окачване е защото ми се струва че моето е забило доста предницата а задницата е много дигната така го зех и смятам да дигна прадницата с някои др сантиметър ако може да помгнете .Благодаря

Коментар

Забравих да уточна говоря за къса база и дали размерите като на вашите гуми ще влязат на късата база

Коментар

Отпред си с торсиони,натягат се, но незнам дали ще се справиш сам.
                  А гумите ще влязат.
                  FORD MAVERIK 2.7TD
                  Тел.0898662817
                  LZ1IID

Коментар

Малко упътване нижеш ли да даде6 за торсионите как се нятягат ако е възможно да се пробвам сам защото съм от силистра и тук майисторите като им кажа за не6о ме гледат кат извънземно те разбират само на лади .А и калколатурът за размерите на гумите още го издирвам прерових форума но не го намира ще съм благодарен ако някои помогне.Благодаря и за информацията която ми дадахте

Коментар

Първоначално публикуван от teoteodor Преглед на мнение
                      А и калколатурът за размерите на гумите още го издирвам прерових форума но не го намира ще съм благодарен ако някои помогне.
                      инжой

http://www.1010tires.com/TireSizeCal...bmit&reset=yes
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Toрсионите са двата метални лоста около ф25 с дължина около 1м и са закачени между предния ти мост и една греда зад скоростната кутия. Натягането става от сраната захваната към гредата посредством шпилки, гайки и конрагайки. Имай в предвид, че при навиване на гайките 10мм. предницата се повдига примерно 30мм.

Коментар

Благодаря много за информацията .Задължен съм ви имам само още едно питане .Според вас колко см ще мога да повдигна предницата.Че ако сложа лебетка много ще се наведе и ще трябва да я повдигна .Благодаря

Коментар

Зависи,ако са загубили еластичност торсионите , няма да имаш голям успех.Амовете също играят съществена роля.
                            FORD MAVERIK 2.7TD
                            Тел.0898662817
                            LZ1IID

Коментар

Тъй като не е кой знае колко сложно, го направи на два пъти. Повдигни я сега колкото искаш, а после като сложиш и лебедката пак.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X