Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой са най-търсените части за Нисан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой са най-търсените части за Нисан

Здравейте колеги реших да започна тази тема с цел да се знае кой са най търсените части за нисаните къде могат да се намерят и колко струват. Всичко произлиза от това, че когато ти притрябва нещо чуваш 105 цени и пак не си наясно какво ти се предлага ако го има. От скоро успях да свържа с едни дубайци за части и са готови да пращат но не можем да се разберем с тях за дънъците иначе имат доста интересни цени.

До: Кой са най търсените части за Нисан

Хмм.Интересна тема.Аз мисля че най търсените са................тези който са излязли от строя

Коментар

Хмъъ, на повечето им сменихме главите и дотам. Няма търсене. Гледай каква скука стана във форума.

Коментар

прав си че настана скука но това което имах в предвид е пътя по който сме минали всички с всичкото загубено време в търсене и обикаляне да го споделим като готова информация. Като за начало ще споделя инфо за виско най евтино в софия на цена 280лв. марка NPW, светлини задни в калника пак най евтини в софия 150лв. броя, габарит 55лв. това е което имам в предвид.

Коментар

Най скъпия "кунсуматив" - глава около 1400 лв. в "Евро 07".
          После... скука.

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
            Най скъпия "кунсуматив" - глава около 1400 лв. в "Евро 07".
            После... скука.
            Скука...щото не се чупят.

Коментар

Абе не се чупят има ли такова зверо вечно истината е че всеки си пази машинката от кофти изпълнения защото после много боли а всичко струва кинти или много кинти
              Човек се учи с много практика:D

Коментар

Май скоро ще опра да си направя матрици за повечето каучукови елементи по Тераното, щото не се издържа.
                - Смених тампони на торсионите - 25лв./бр от магазин на "Симеон". - общо 100лв. - себестойност - 4,5 - 5лв.
                - Тампонът дето държи тръбата на ауспуха към купето - две планки с малко каучук по средата - от магазина с/у Мултигруп на Г.М. Димитров ми поискаха 78лв. и един месец чакане. Направих си го за около 15мин. на цена 0,00лв. по всички каучукарски правила и съм сигурен, че е по-добър от оригиналния.
                - Тампоните на щангите дето са напряко на задния мост струват 35лв./бр и са 8 от двете страни=280лева(Г.М. Димитров), себестойност - 2,5-3лв/бр.
                - тампоните по стабилизиращата задна чанга - тези надлъжно срязаните - 10лв./бр, а в тях каучук почти няма - направени от тотални боклуци.

Надявам се в скоро време да имам матрици поне за гореизброените изделия(без този за ауспуха, че е с еднократна матрица) и да подлея сериозно вода на търговците, М***** ИМ.
                Черно, мирише и разваля характера!

Коментар

не знам дали е подходящото място да питам,но толкова теми и не успях да намеря препоръки за гуми,накрая взех 4 броя бриджстон 265/70/16 за моето терани А/Т гуми,имате ли наблюдения как се държат по различните терени,иначе свалих мищелин алпин на сезон и половина които са 235 /70/16

Коментар

От: Кой са най търсените части за Нисан

Ето моя опит с части за Y60 с мотор RD28T (Nissan Patrol)
                    Глава-1400лв от Евро 07. Имам отстъпка, тъй като съм им колега с магазин за части, мога да я уредя на 1250лв (дано на никой не му се налага)
                    виско RD28T-от 160 до 500лв.. Естествено на 140лв са китайските, с които НЯМА да рискувам глава за 1400лв...

Биалетки-16-20лв
                    Предни дискове: от 70лв (meteli от Евро07) до 120лв
                    накладки- от 28 (simer от Evro07) до 90лв за преден комплект
                    Амортисьори от 78лв (евро07) до 110лв/бр

Съединител-комплект около 250 до 400лв. Само лагер-45лв, само феродов- около 45-80лв
                    Тампон на мотора, немски- 60лв до 120лв/бр

Честно казано цените не са високи, лошото е, че ме е притиснала кризата и немога да сменя всичко наведнъж. Ами ще трябва да се точа като народна песен.

Оставих си току що взетия патрол при Андро от форума. Адмирации към него-свестен механик е! Знае си работата! И цените на трудът са му нормални.

Коментар

Здравей, колега Драго Пишинков(ако ми е правилна транскрирцията).Направи ли матрици за гореизброените тампони? Много скоро ще имам нужда от точно тези тампони, та ако си направил нещо дай някакви координати или телефонен номер за свръзка.

Коментар

Най-търсено от мен (и не намерено все още) :
                        Тампон за скоростна кутия с оригинален номер 1132031Г05.
                        Същият излезе в един каталог за корейски рез.част под номер LHC4487 (разбрах, че се е продавал на около 50лв., но го няма.

Коментар

И аз да се включа-мигач преден ляв (оригинален хела) за нисан терано 2 2002г в митвас-93лв-просто по моргите и магазините го нямаше никаде ,а в нисан българия е 200лв!!!Надявам се да съм полезен на някого.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X