Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съединител и радиатор за Патрол GR 2.8td

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съединител и радиатор за Патрол GR 2.8td

Здравейте господа ( и дами, ако има ). Пиша първия си пост, затова се надявам на снизхождение от страна на по-напредналите в 4х4 теметиката.
    Мисля да купувам един Патрол GR 2.8td, къса база, '91г. Има нужда, обаче, от нов радиатор, а като го покарах - май и от съединител. Иначе е в уникално състояние.
    В момента движи с "осакатени" 10-15см от радиатора в долната му част, но за мен това не е решение.
    Въпросът ми, всъщност, е от къде мога да си взема нови съединител и радиатор и колко ( +/- ) ще ми струва това? Кой може да извърши ремонта също ми е интересно.
    Предварително благодаря и поздрави на всички във форума от новобранеца!

До: Съединител и радиатор за Патрол GR 2.8td

Първо, добре дошъл!

Все пак поогледай добре джипката, че нашият двигател е със славата на склонен към прегряване, а като е каран с непълноценен радиатор ...

За радиатор - добри отзиви има за Nissens (цената май беше около 700-800 лв).

Съединител (комплект), в зависимост от къде пазаруваш може да е 700, може да е и наполовина.

П.П. Между другото, няма да е зле да напишеш откъде си, за да могат колегите да те упътят по-правилно.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Добре дошъл и от мен.Радиатор за по-малко от 520-530лв. няма/говорим за нов.Мисля че комплект съединител може да се намери за около300-350лв на Валео,което е едно оптимално решение за качество-цена.
      Хубаво гледай състоянието на мотора ,защото главата нова е 1600лв. и всички други разходи и части необходими по смяната и е =на около 2000лв.Колегата Чавдар хубаво ти е писал ,че нашите машини са склонни към прегряване и кривене на глави.При положение че радиаторът не е наред,да не .....изревеш.Виж там и да няма шумове по ск. кутия,раздатка и дифове,защото за джипа трансмисията е също толкова важна,колкото и читавия мотор.Успех в покупката.Поздрави.
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

ха добре дошъл колега интересна снимка си сложил. за радиатора изобщо не се коси той е с метални казанчета отстрани нали? би трябвало да е така ако е така има радиаторен завод в добрич и се сменя цялата пита с чисто нова това вече е отренирано цялата операция излиза около 300лв. и си чисто нов. за съединителя за момента масово това което съм видял е около 450лв. за добър съединител. разкажи повече за возилото горе

Коментар

освен радиатора и съединитела се постараи да прегледаш и водна помпа термостат и наи вече виско съединитела на перката за охлаждане че много боли после успех
          Човек се учи с много практика:D

Коментар

леле Христо де се изгуби бе бате какво стана с камиончито разделихте ли се вече?

Коментар

Първоначално публикуван от Patrol fen Преглед на мнение
              леле Христо де се изгуби бе бате какво стана с камиончито разделихте ли се вече?
              абе аз с камиончето се разделих но кофтито е че взе да ми липсва и маи от другата седмица съм в процес на търсене на нещо от същия род но късичко с клима

Коментар

Имам радиатор здрав, свалих го от моя GR, защото сменях всичко по двигател и охладителна система и не исках да има слабо звено. При транспорта му се отчекна едната странична лайсна, но това мисля е дребен и лесно поправим проблем. За 90 лева мога да се разделя с него. Ако ти се занимава - прочисти си го, измий го отвън и отвътре - поне при мен нямаше течове и видими наранявания. Ако имаш интерес - на лични или на тел.0896846400 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от hristo20000 Преглед на мнение
                  абе аз с камиончето се разделих но кофтито е че взе да ми липсва и маи от другата седмица съм в процес на търсене на нещо от същия род но късичко с клима
                  а човек разбирам те аз карах една година кола и това беше много неприятно преживяване. като спра до някоя джипка и запотявах стъклата отвътре от пъшкане да не говорим че не ти дават и път в трафика

Коментар

Първоначално публикуван от Patrol fen Преглед на мнение
                    а човек разбирам те аз карах една година кола и това беше много неприятно преживяване. като спра до някоя джипка и запотявах стъклата отвътре от пъшкане да не говорим че не ти дават и път в трафика
                    да така е особенно когато ставаше въпрос за даване на предимство и място за паркиране е номер 1
                    именно за това ми липсва джипката в градски условия като нема място за паркиране високи бордюри и гръдинки боооооооооооооооооооооол за в гората и за зимата няма да коментираме

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X