Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз съм вече с 2.5инча на Трейл Мастер.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: И аз съм вече с 2.5инча на Трейл Мастер.

Здравей и честито,Любашки!Не ми се искаше да пиша тук ,ама имам няколко въпроса.Защо се ориентира към ,,Траял м..." при еднаква или близка цена на далеч по-истински неща като TJM или OME ?Не беше ли сложил ограничителни колани на носачите? Защо се наложи да смъквате задния мост за монтаж.При мен 33'' -ките никога не са опирали никъде - аз съм с фланци -38мм. Спирачни маркучи смених ,чак когато ги скъсах с един клон.В крайна сметка всички сме минали по този път - първо си трошим главите ,след това се оглеждаме . Ти поне си еталон за упоритост и ще се справиш. Успех!
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
      Здравей и честито,Любашки!Не ми се искаше да пиша тук ,ама имам няколко въпроса.Защо се ориентира към ,,Траял м..." при еднаква или близка цена на далеч по-истински неща като TJM или OME ?Не беше ли сложил ограничителни колани на носачите? Защо се наложи да смъквате задния мост за монтаж.При мен 33'' -ките никога не са опирали никъде - аз съм с фланци -38мм. Спирачни маркучи смених ,чак когато ги скъсах с един клон.В крайна сметка всички сме минали по този път - първо си трошим главите ,след това се оглеждаме . Ти поне си еталон за упоритост и ще се справиш. Успех!
      Здравейте...извинявам се късните отговори,но тези дни ми е доста натоварено и не мога да влизам редовно във форума.А на въпросите.
      Към Трейл Мастер се насочих по няколко причини...
      1.Имаше го налично.
      2.Това окачване е 2.5 инча срещу 2инча за ТЖМ
      3.След това цената не е съвсем близка....
      4.При консултация с някои хора ми обясниха че ТЖМ е по-меко а Трейл Мастер е по-твърдо окачване,а аз определено исках да е по-твърдо
      5.Носачите НЕ бяха вързани с колани/тогава за въпросния случай/,но и изпълнения не е имало като отлепване на гуми от земята или скокове....просто по-скоростно каране през едно поле...За сравнение с амовете на Монро съм правил далеч по-големи изпълнения и подскоци,но не са мръднали....
      6.Моста се наложи да го сваляме почти до долу,защото навремето заварих едни гривни на горната опора на задните пружини,с цел да подложа гумени гривни и да повдигна колата...сега гривните останаха там и монтажа на пружините се усложни заради тях....все едно монтирахме още 10 см. по-дълги пружини.
      7.Не знам твоите гуми какъв размер са ,но моите се 33/12.5/15,което ще рече около 315мм. широка гума...Джантите ми са - ЕТ но не е чак толкова голямо...фланци нямам,а гумите опират в областта на захвата на задните колани,но само при максимум сгъване на моста при странично усукване....иначе никъде не опират....
      8.За спирачните маркучи...просто ми се стори че стоят малко изпънати и при артикулацията на моста на разгъване на окачването се притеснявах да не се скъса някой маркуч,та затова реших да удължа стойките на маркучите.....
      Не знам как би било поведението на джипа с друго окачване/примерно ТЖМ/,но към момента поне за моите изисквания Трел Мастер ме удовлетворява...Джипа осезателно си промени возията , а при пресечена местност скоростта на движение се удвои/говоря за максимално високата скорост/....
      А като изключим въпросния случай...не съм имал никакви проблеми и окачването си работи според мен много добре....Поздрави.
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
        ...Не ми се искаше да пиша тук ,ама имам няколко въпроса.Защо се ориентира към ,,Траял м..." при еднаква или близка цена на далеч по-истински неща като TJM или OME ?...
        TrailMaster, TJM и OME са в абсолютно един клас окачвания и е чисто субективно да се определи кое е по-истинско.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X