Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Задни биалити NISSAN TERANO 1 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Задни биалити NISSAN TERANO 1 ?

Здравейте

Искам да попитам дали някой знае къде в София мога да купя въпросните биалети и евентуално цената (ТЕ СА ЕДНИ МНОГО ТЪНКИ И ДЪЛГИ ),до сега проверих на доста места но без успех .

До: Задни биалити NISSAN TERANO 1 ?

Ул.Цар Симеон 156 при Анелия

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
      Ул.Цар Симеон 156 при Анелия
      Не е лошо като вариант,но аз съм свалил стаб щанга отдавна и няма никаква промяна в поведението на колицата.За тва ако питаш мен не давай грешни пари

Коментар

Иначе биалетката струва 25.00лв на фирмата 555

Коментар

Лятото си купих биелетки от магазина на Г.М. Димитров - с/у Минстрой-Мултигруп - 25 лв. с тампончетата, но си правих нови тампончета, че тези дето ми дадоха бяха много твърди (95 ShA). Дадоха ми и гайки, които не пасваха на резбите на биелетката та при опит да ги навия прецаках едната резба и я пренавивах.
          Черно, мирише и разваля характера!

Коментар

Първоначално публикуван от drago_pishinkov Преглед на мнение
            Лятото си купих биелетки от магазина на Г.М. Димитров - с/у Минстрой-Мултигруп - 25 лв. с тампончетата, но си правих нови тампончета, че тези дето ми дадоха бяха много твърди (95 ShA). Дадоха ми и гайки, които не пасваха на резбите на биелетката та при опит да ги навия прецаках едната резба и я пренавивах.
            На фирмата 555 са доста добри и дори няма дасе налага да се сменят тампончета,но пак казвам не виждам смисъл да се правят въобще.Аз като свалих щангата мислих че ще стане неустойчива в завой,но опитах дет се казва.В завой почти обратен вкарах Теранозавъра с 130 и нямаше никакво отклонение ,по-добро доказателство едва ли има

Коментар

Благодаря на всички за помоща .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X