Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет относно покупка Нисан Патрол GR

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет относно покупка Нисан Патрол GR

Здравейте колегиЕдин мой познат иска да си купува Нисан Патрол GR от 1998-2001 година .Та ме пита как са обаче аз като никога не съм се занимавъл с тази марка Се обръщам към вас Да ми кажите кой двигател е по добър 2.8 или 3.0Как е като направия и какви са минусите му /кусурите /.Става въпрос за късата база!!!!! И на кокво да се обърни по обстойно внимание при евентуална покупка
    Благодаря предварително

До: Съвет относно покупка Нисан Патрол GR

3-литровия двигател точно от този период май не се ползва с особено добра слава

Така че, може би все пак 2.8 да е по-добрият вариант при този избор.
    Още повече, че става въпрос за къса база.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

И аз така знам,че точно през този период 3.0д дава много дефекти,които по-късно са оправени от производителя.Така,че един читав 2.8тди мотор ще е най-удачното решение.Поздрави и успех с покупката,която не забравяйте,че не е само в избора на правилния и перфектен мотор,а и трансмисия и много други важни неща.
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Да, но не малка част от 3-литровите двигатели (особено навън) от този период са подменени с нови (след 2004г.) в последствие...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X