Здравейте.От скоро съм горд собственик на Терано 2 2,7TDI .Та по същество в дясно от волана имам някакво копче с 3 положения ("S";"a/t";"*") до колкото разпитах това са спортен,автоматичен и зимен режим но на кое се чуда на скоростите на двигатела и каква е разликата между 3-те режима (джипа е с автоматична скоростна кутия).Втория ми въпрос е за копчето на скоростния лост което като го натисна на таблото светва надписа "О/D off" за него изчетох най-различни неща-било 6-та скорост на колата,използвало се като демултипликатор или нещо подобно,и било за градско шофиране.И последния въпрос (за сега
) е като подам на колтакт на таблото в долен ляв ъгъл премигва надпис "ATP" ?
Благодаря предварително!!
) е като подам на колтакт на таблото в долен ляв ъгъл премигва надпис "ATP" ?Благодаря предварително!!
само не съобеазих да вида положението на стъклото преди да го свала но слет ремонта го наместих на око.Тествах го на автомивка не протече сега остава само да изчакам някои дъжд.А за тези маркучета ако това са тези които отвеждат влезлата вода от шибидаха ,тях ги тествах първо и преминаха теста успешно
Коментар