Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съединител за Нисан Патфайндър 2007г?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съединител за Нисан Патфайндър 2007г?

Жалко,че си от Варна приятелю.Щях да дойда при теб.

Значи,те сами ще ме поканят да си сменя маслата на скоростите и деференциалите,че после и да си ги платя....хехе сладури.Колко ти излезе това удоволствие?

Коментар

Моят е автомат - 10л -450лв. дифовете не помня около 100тина лева

Коментар

здравей колега ramar дай малко повече инфо за този американския кастрол: разфасофки, вискозитети и цени че нещо май не съм доволен от мобил

Коментар

15w40 полусинтетика,10w40 полусинтетика - 14лв тубичката - 946гр.(американска мярка-четвърт от галон)
          Смяната е безплатна
          0w30,5w40,5w50 синтетика 24лв туб. 946гр - смяната е безплатна
          Аз имам 120,хил на моята кола синтетика. Имам още 30 коли(занимавам се с коли под наем) от три години съм с такова масло - залагам си главата за качеството. Аз съм го качил на контейнера аз съм го свалил тук. Идва от Сащ не от Турция(Мобил).
          Май много я направих - ще ме резнат за реклама модераторите.

Коментар

Нищо нищо,това е полезна информация.Аз почивам всяко лято на Варна,и тогава ми се пада да направя и смяна на маслото,тъй че може тука да оставиш координати на сервиза ти,за да дойда при тебе.

Мобил от Турция ли иде?

Коментар

100% Турция -пише го на варелите. Видях го с очите си.
              А кординати:
              www.victoryoils.com

Коментар

Приятелю ramar,имам един въпрос.

Колко горе долу струва смяна на моторно масло,въздушен,горивен и маслен филтър при теб за Нисан Патфайндър?

Днес си запазих час в Нисан за тези неща и ми обявиха цена около 550лв!Това не е ли малко много за едно масло и 3 филтъра?
                Ако тази сума е нормална /или фустата на телефона се е объркала нещо/ долните въпроси отпадат..
                Понеже си мисля,че почват да се самозабравят,реших че ще е по-добре да си сменя маслото някъде другаде.
                Какъв Кастрол да си купя и колко литра?
                Да знаеш някъде из София от къде мога да си купя въпросните филтри за нисана?
                Има ли нещо специфично при смяната на някой от филтрите,което да налага въпросната работа да се извърши от специализиран сервиз,или във всеки сервиз може да се извърши?Останал съм с впечатлението,че имаше някаква по-сложна фатка при смяната на горивния филтър.Беше свързано със обезвъздушаване на помпата или системата/не помня какво беше/

Коментар

Някой да знае,колко струва подмяната на съединителя за Патфайндър 2007г.?

Коментар

Първоначално публикуван от shotgun600 Преглед на мнение
                    Приятелю ramar,имам един въпрос.

Колко горе долу струва смяна на моторно масло,въздушен,горивен и маслен филтър при теб за Нисан Патфайндър?

Днес си запазих час в Нисан за тези неща и ми обявиха цена около 550лв!Това не е ли малко много за едно масло и 3 филтъра?
                    Ако тази сума е нормална /или фустата на телефона се е объркала нещо/ долните въпроси отпадат..
                    Понеже си мисля,че почват да се самозабравят,реших че ще е по-добре да си сменя маслото някъде другаде.
                    Какъв Кастрол да си купя и колко литра?
                    Да знаеш някъде из София от къде мога да си купя въпросните филтри за нисана?
                    Има ли нещо специфично при смяната на някой от филтрите,което да налага въпросната работа да се извърши от специализиран сервиз,или във всеки сервиз може да се извърши?Останал съм с впечатлението,че имаше някаква по-сложна фатка при смяната на горивния филтър.Беше свързано със обезвъздушаване на помпата или системата/не помня какво беше/
                    Здрасти,извинявай за закъснелия отговор но ме нямаше в страната.
                    При мен тази смяна ще ти е около 270 лева(192лв за масло-8лx24лв - другото са филтрите).Кастрол-пълна синтетика- 5w40,5w50 или 0w30 за температури под -25 градуса. Няма нищо сложно във филтрите. Масления си го купи Нисан(34 лева) въздушния и горивния ги има навсякъде.
                    Смяната е елементарна(за всеки който се занимава с това разбира се) Само за горивният филтър трябва да го напълниш с нафта преди да го сложиш,после отгоре има един черен пластмасов бутон - помпиш докато стане трудно - така се обезвъздушава.

Коментар

На мен смяната ми излезе 473лв!!

Вярно ли е ,че горивния филтър се сменя на около 20 000км?
                      Така ми каза фустата,която приема,но аз настоях да се смени сега този филтър.
                      Струва около 100лв горивния!

Коментар

Да,сменя се долу-горе на две смени на маслото.Нафтата в БГ ч знаеш така,че... В Нисан е около 70-80 лева иначе можеш да го купиш почти от всеки магазин за филтри за около 30лв.

Коментар

Егати как товарят цената тия нещастници!!!

Добре,масления значи го има само в Нисан,а въздушен и горивен мога да си купя и от друго място?

Предполагам има няколко марки филтри за Нисан.Ако е така как да разбера,коя е най читавата и да си купя от тази марка?

Следващата смяна няма да е при тях!!!!Надявам се да ми се впадне с ходенето на море,за да дойда при теб!

Коментар

Колеги, някой сменял ли е демпфера с твърд маховик, съвместим ли е, тресе ли и заслужава ли си да се направи този компромис?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X