Благодаря Yaro помогна много от една седмица се петлявя с тези гуми . Аз също съм на варианта зимни- летни и за това като хвърля зимните се чудих какво да слагам .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Новият ми Nissan.. :)
Свий
X
-
Честито за покупката изглежда страшно запазена. Може ли да кажеш коя година е и колко пари(оринтировачно ако не е удобно) и маше ли някакви забелешки при огледа, тъй като и аз се заглеждах по тях но в момента в мобилето не видях в такова състояние (маже и да греша).Пожелавам ти много безаварийно каране.
Коментар
-
Честито Яро
много кал и емоции ти пожелавам!
За сведение на присъстващите и четящите тези редове, трябва да споделя, че аз имам пръст в отказването на Яро от Дифендъра! Един мой приятел "му направи оферта, на която Яро не можеше да отговори"!
Но, сигурен съм, като стане голям Яро ще кара Defender - отново!
Т.Good guys drive Land Rovers!
Коментар
-
Яро ......
Добре дошъл в клуба .. на Японските 2,8 ТД машини !!!
Много кал под картера и безкрайно въже на лебедката ..!
А на Волк, дето завижда можем само да му помагаме ... като закъсаКольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Ами , честито и от мен ! Май е време за Нисан Клуб !
Разбира се Дифендъра е Класика в жанра , но сега ще установиш огромната разлика в калта !
Без аварийно ползване !PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
-
Първоначално публикуван от ChicoЧестито и от мен за новата красавица, въпреки че двете са тотално
несравними автомобили ама ти си знаешпомогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Здравата (сериозна) техника не би трябвало да има големи принципни различия. Какво имаш предвид, Chico, като казваш, че са тотално несравними?Да, единия е къс, на ресьори, другия е дълъг, на пружини. В калта верояно Нисан-а ще по-добре (по-лек е все пак). Японската техника има по-добро изпълнение като цяло, но и Дифендър-а търпи доста на пренебрежение (neglect), уверявам Ви!
Много съм впечатлен от двигателя на Нисан-а (не го казвам за сметка на Td5 при LR). 2.8td на тази къса база набира като лек автомобил. При разхода Дифендър-а е по-добре обаче, но това не е от фрапиращо значение. Надявам се и в калта Нисан-а да има този ресурс.Возията, за къса база също е впечатляваща (при все, че бях скептичен към ресьорите).
В крайна сметка, не разделям нещата на отборен принцип, оставам верен привърженик на Дифендър-а завинаги, Вальо, сменям просто формата, но не и съдържанието. Важни са моментите сред природата с тези машини, независимо какво пише на предната решетка. Смятам, че това беше и идеята за сформирането на Land Rover Enthusiasts Bulgaria - да се съберем на едно място хора, който живеят с този приключенски дух и хъс, а не просто да направим колода от ЛР джипки (в това число и фолк певици с Freelander-и). Не случайно сред учредителите на клуба са и Пламен и Венци, които дори нямат собствени Ленд Ровъри, но пък имат други 8 корави техники.
С огромно удоволствие бих карал и Уаз и Тойота, ако можех да ги имам по няколко (или да ги сменям от време на време).
Все пак се надявам, че един ден като порастна и папкам повече, ще мога да си спретна отново един Solihull's finest 90 или 110.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro...Все пак се надявам, че един ден като порастна и папкам повече, ще мога да си спретна отново един Solihull's finest 90 или 110.помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/BOWLER! BOWLER! BOWLER!, Bowler-а е мечта на Алекс
, пък и не се прави в Solihull (централата на ЛР).. Аз искам Defender 90 V8 4.0 carb, или пък защо не пак един Defender 110 с 3.9 дизел на Исузу.
Това ще е перфектно, особено ако имигрирам в Австралия, където все още се продават (нови) машини като ТЛК 70!
Коментар
-
на твое място бих си затворил очите къде точно е направен бойлера
а иначе не правят 70-тки, а 78-ци /най-дългите/ - в Австралия "къса база" е нещо средно между псувня и проклятие...Там и "тир"овете са по-дългички
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Със здраве, Яро. И безаварийно! Нисана изглажда трепач. Малко ме сконфузи факта, че точно ти смени така бързо, но кой знае, след време може и да ти докажа, че 100" шаси на диското си е за предпочитане пред 90 и 110" на дифендърите. Аз сега съм в бокса, но скоро се надявам да приключа с ремонтите и ще се радвам да се видим, на разходка в планината
. То като се замисля, не се запознахме дорде нямаше ЛР, рекох си ще се запознаем като си земе Дифендър, а то к'фо стана.
Сега да не решиш, че костенурката си е най-блага и от нисана да се отървеш.
Бих вметнал само, че ако не си карал Дифендъра със същите гуми, трудно ще съпоставиш. За асвалтови, неса, но ако има всетеренна гума, то за мен тя е нещо такова. Нямам никакви оплаквания до момента. На скали и камани е неотразима, не съм осетил никаква загуба на сцепление, нито веднъж. На асвалт си е по-тромава, като единствено негативно впечетление за мен , е че настрани поднася на мокро. Спирачния път е доста голям на мокрър азсфалт, утъпкан сяг и лед. В неутъпкан, пробвал съм само на 29" сяг, никви грижи. С 2 думи държи се удивително стабилно он роуд, но се чувства много по-добре, оф... Личните ми впечетления са, че при 90 км/ч, ма асфалт ми е по-нестабилно, отколкото на чакъл. Поздравявам те за избора.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар