Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Aларма/централно на Terrano 2?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Aларма/централно на Terrano 2?

Става въпрос за Terrano 2 2.7TDI 1999г. Има централно заключване, има си и дистанционно за него, и си работи безгрижно. Има и диод който мига като е заключена - като на аларма.

Обаче не мога да разбера има ли аларма. Пищене при заключване и отключване не се чува, а само премигват мигачите.

Та, има ли аларма? Възможно ли е да е изключена само сирената (която също не мога да открия)? Шок датчици явно няма, или са изключени, защото колкото и да я млатя, не премигва нищо.

Идеи? И читав алармаджия, при който да я закарам? И евентуално каква аларма бихте препоръчали? За предпочитане такава, която би се вързала за заводските букси, ако има такива?

Намирам се в западната част на София, ама и на другия край ако много ми похвалите някой, все ще намеря начин да отида.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

До: Aларма/централно на Terrano 2?

0878 87 50 81 - Петър, от мое, обясни му първо по телефона какъв е проблем. Иначе се намира на ул.Опъченска близо зона Б5. Северзападно на около 200м. от МВР болница от време на време инсталират цирк на поляната на Опълченска, точно отсреща има един комплекс с охраняем паркинг, автомивка и сервиз
    LZ1PER

Коментар

Дори ми е и удобно. Мерси много.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Самозаключваш се в колата, изчакваш 15-20сек ( не всички аларми сработват в режим охрана веднага) и пробваш да палиш или да отвориш на ръка, ако има аларма (имобилайзер) колата трябва да го индикира - не пали, светят мигачите и т.н. значи ще търсим кой скри сиренатаили поне кабелите за нея, иначе просто нямаш ни`т имобилайзер, ни`т аларма
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
          Самозаключваш се в колата, изчакваш 15-20сек ( не всички аларми сработват в режим охрана веднага) и пробваш да палиш или да отвориш на ръка, ако има аларма (имобилайзер) колата трябва да го индикира - не пали, светят мигачите и т.н. значи ще търсим кой скри сиренатаили поне кабелите за нея, иначе просто нямаш ни`т имобилайзер, ни`т аларма
          Ей това не ми дойде на ум! А се бях замислил като как да пробвам да отворя врата, или нещо друго, след като е с централно.

Обаче има и друго - централното се задейства и като отключвам с ключ, обаче тогава мигачите не мигат, а само си се отключва/заключва. Ако обаче я заключвам от дистанционното, тогава мигат.

Абе, ще я закарам на човека да я види.

Коментар

ако е от италия внос колата нормално да не свири при пускане/спиране
            у италия е забранено алармите да пискат излишно
            което е просто чудесно и трябва да се въведе и тук
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              централното се задейства и като отключвам с ключ, обаче тогава мигачите не мигат, а само си се отключва/заключва. Ако обаче я заключвам от дистанционното, тогава мигат.
              А в часта палене (имобилайзер) пали или не
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ми... пали... май... В събота ще пробвам.

Ама ако имобилайзера е на чип в ключа, тогава и ще пали.... си мисля....

Щом правилния ключ е на правилното място, на имобилайзера май му е достатъчно.

Коментар

Колега и аз имах същият проблем, ако има аларма трябва да има обемни датчици на колонките зад задните врати, по принцип на Тераното оргиналната аларма не е със сирена а с клаксон в задия десен калник. За да разбереш дали има аларма погледни диода дали мига 30 сек. бързо след като заключиш.
                  Nissan Terrano R20 2.7TDI
                  Toyota RAV 4 2.2 D-4D

Коментар

колега аз имам сьщия проблем,имам обемни датчици в задните колони,като заключа с дестанционното лампичката на алармата мига бьрзо 30 секунди пьк аларма не пищи?има ли някакав начин за пускане ?

Коментар

Оказа се че аз имам само имобилайзер. Аларма нямам. Съответно сложих допълнителна такава.

Коментар

а защо са тогава обемните датчици в задните греди?

Коментар

Къде ги видя? Можеш ли да снимаш и да качиш снимки, та да видя имам ли и аз такова чудо в мойта.

Коментар

на задните греди горе има едно като мрежичка като я свали6 се вийдат.Мога да ги снимам но не знам как да кача снимките.

Коментар

Първоначално публикуван от kotata75 Преглед на мнение
                              на задните греди горе има едно като мрежичка като я свали6 се вийдат.Мога да ги снимам но не знам как да кача снимките.
                              Прати ми снимките на sparky(маймуна)omegatim(точка)com, ако не е проблем. Аз ще ги кача.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X