Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Икономия с магнити и завихряне не въздуха

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Икономия с магнити и завихряне не въздуха

Здравейте!
    Преди време се запалих по различни подобрения на двигателя с цел икономия. Kaрам Нисан Терано 1. Ще споделя тук резултатите от експериментите ми:

И така, монтирах магнити на въздухопровода и маркучите на газта. Сега няма да обяснявам как точно се редят, само ще покажа:

Това е на маркучите на газта

това е на плочката за впръскване на газта. Магнитите са залепени между дюзите и се обтичат от въздуха:

Това е на въздухопровода:

На въздуха също добавих и т.нар. ТУРБОНАТОР, който завихря въздуха в определена посока и дава по-добро смесване. Него го сложих направо при въздушния филтър:

Резултати: Първоначално към 3/100 икономия и повече мощност. Очаква се разхода да падне още след насищане на двигателя, според руската теория за намагнитването на горивото и въздуха.

До: Икономия с магнити и завихряне не въздуха

Очаквай и габаритите да станат поне 40% по-сини.

Коментар

Турболизирането на въздуха изчезва от3 до 5 диаметъра след препятствието породило го.Става дума за течение на въздух в тръба.Това е според теория на двигателите.
      По добре си полирай колекторите и ще усетиш мощност.

Коментар

Защо само на двигателите, тръбопроводите са си тръбопроводи. И механиката на непрекъснатите флуиди също е универсална. Просто хората обичат чудесата и вярата.

Коментар

Интересно, колко харчеше преди и колко сега .. и колко километра засичане му направи след "подобренията"???
          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
          0888 315 794
          LZ1UPI
          A1 (Rh+)

Коментар

Няма начин да не се е подобрила и возията на колата!!!!!!!!!!!!

Коментар

колко тесли са тия магнити?
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                Очаквай и габаритите да станат поне 40% по-сини.

Интересно ми е какво толкова правят тия магнити?Те освен черни метали(демек желзо и чугун,и никел който се води цветен)какво друго могат да залепят,за да не отива в ДВГто?
                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

теорията е верна всъщност
                  практическото приложение обаче куца
                  ама да видим колко тесли са
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Абе като чета и си мисля, има едни екрани за мониторни кабели, ще седят много "заводски" на горивните маркучета. Може и "резолюцията" на разхода да се подобри
                    Зима иде

Коментар

Ти уби тунинга завинаги! Разтърсваща идея! Сега ме е яд, че не се сетих аз за магнитите от кабелите. Тва е то Революцията!

Коментар

Кво говориш, един вчера ми обясни, че си слага пасивна перка във въздухозаборника на атмосферна бензинка и тая перка "некак си" усилва притока на въздух към мотора.
                        Е те тоа е изобретил перпетум мобиле

...Триста коня отгоре и разход отрицателен...
                        Зима иде

Коментар

Бе, и аз съм виждал коли с туби, вързани отвънка. Това сигурно е като почне да прелива резервоара, да има къде да тече. Да не се лее по шосето. Сигурно после го връщат на бензиностанцията. Екология.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                            Няма начин да не се е подобрила и возията на колата!!!!!!!!!!!!
                            За това трябват от наколенките на доктор Ливайн. Слагат се на задните главини и колата сама почва да копа градината.

Коментар

Оспамихте темата на човека.Той просто искаше да ни покаже какво е направил.Все пак такива неща се продаваха преди време.А и това е руска теория.Не трябва да се взима на присмех.
                              ПП.Ако падне разходът с още литър и аз ще слагам магнити по колата
                              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X