Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Една трудна раздяла...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Една трудна раздяла...

И така, дойде време за раздялата ми с този подфорум, както и за прехвърлянето ми в друг... Ще опиша тази наистина
    трудна раздяла с няколко снимки, които успях да нащракам днес следобяд.

Това е Старата ми, а това - Новата ми любов /отляво надясно.../:

Ето и още няколко снимки, от различни ъгли:

Тъкмо сложих това покривало на Патрола:

Двете табла:

И част от предното окачване:

С няколко думи:

Nissan Patrol GR, дизел, 3.0 литра, 158 к.с., автоматик. Бавен, тромав, с не особено комфортна возия, но
    невероятно здрава машина. Не съм имал никакви сериозни проблеми, освен с изкривени дискове /но това вече
    е дискутирано в други теми/. Надежден. Всяка сутрин пали, върви в сняг, кал, дъжд, мизерия. Винаги можеш
    да разчиташ на него. Паркирам, където си пожелая. Разход сериозен - 12 литра извънградско, 14.5 градско.
    Силно подходящ за риболов. Сериозни изпълнения на риболов в Гърция, където спуках гума и я сменях на
    черен път, изкривих и степенка. Животното обаче не мръдна. Продължи след това. Мина навсякъде, където го
    призовах. Много съм впечатлен.

Mitsubishi Pajero III, първа регистрация 2004 година /не питайте кога е произведен.../, 3.5 литра, бензин,
    203 к.с., автоматик. Все още е рано за впечатления - карам го от няма и седмица. Първи такива - много
    добра он-роуд возия, пъргав, невероятна мощност. с 340 кг по-лек от Патрола, а с 45 к.с. по-мощен.
    Разход също сериозен: 15.6 литра градско, 11-12 извънградско. Взет с идея за Газов Инжекцион /която може
    би ще е неосъществима заради GDI-то/. Много екстри в купето. Най-добрата за мен, като занимаващ се
    сериозно с риболов - наличието на това:

Като цяло съм много доволен, тепърва предстоят и впечатления от леки оффроуди. Предполагам че ще се
    справи. Но ще видим. При всички положения няма да е проходим като Патрола, ама нейсе - "идеално щастие"
    няма...

С две думи, довиждане от Нисан подфорума, премествам се при съседите!

Поздрави на всички,
    С.

П.С. Не съм забравил за Аватара...
    "Живей бързо, умри млад и остави един красив труп след себе си." Е. П.

2007 Nissan Titan 5.6 V8 4WD

До: Една трудна раздяла...

Предател !!!

Как не те беше срам !!!

Айде и мини да го видиме този змей... сравнение да направиме един вид.

Коментар

Лелеее, какви си ги свършил....
      Аз очаквах съвсем друг автомобил да замени Нисана,но явно нещо е наклонило везните?? Късмет с новата машина!!!
      NO EXCUSE for not driving a TOYOTA!!
      Toyota Land Cruiser LJ70, 2L-T, KUMHO 31/10.5/15, 2,5" TrailMaster, SuperWinch 10000

Коментар

Мерси, колеги!

Калине, какво е това Рено на снимката бе? То вярно, че взехте да ги продавате, ама...
        Ще мина да се похваля, разбира се - нали сме и комшии...

Мишо, наклониха се везните, вярно е! И при теб ще мина, макар че си ми малко диагонално на Околовръстното... С тоз пич с Рената сме по близо, ама са ми по-криви като фирма... защо ли!

Мали, как върви ако знаете - тъкмо се прибирам от извънградско... ще пусна подробности в Подфорума на Митсубиши.

Поздрави,

С.

Коментар

Първоначално публикуван от Samuil Преглед на мнение
          Мерси, колеги!

Калине, какво е това Рено на снимката бе? То вярно, че взехте да ги продавате, ама...
          Ще мина да се похваля, разбира се - нали сме и комшии...

Мишо, наклониха се везните, вярно е! И при теб ще мина, макар че си ми малко диагонално на Околовръстното... С тоз пич с Рената сме по близо, ама са ми по-криви като фирма... защо ли!

Мали, как върви ако знаете - тъкмо се прибирам от извънградско... ще пусна подробности в Подфорума на Митсубиши.

Поздрави,

С.
          Предател!!!!-Шегичка Колега,да те слуша МНОГО новата придобивка.

Коментар

Все пак форума е за оф-роуд... а този на снимката е най-големия оффроуд автомобил който съм карал... както се казва кой, каквото си има-на него се кефи...

А и как няма, все пак машината пристига от Париж-Дакар... Офроуд за батковци...

Айде да не навлизаме в темата "На кой камиона е по-голям" ами вземи мини тия дена да пиеме по една кока-кола и да ми покажеш машината..

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
              ... Айде да не навлизаме в темата "На кой камиона е по-голям" ами вземи мини тия дена да пиеме по една кока-кола и да ми покажеш машината..
              Договорилис!

А бе, това на Аватара ти, на Паркинга ли Ви е?

Коментар

Беше брат, беше + още един муцунест и един красив Патрул (лееекинко пипнат) дето им носеше кока колата на хората да не се разгазира по пътя :+)

нещо май наистина ми се е припила кока кола

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X