И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Кога ще почнеш с "тежките" разходки....Явно много се кефиш на новата си придобивка. Аз лично преди 10 год. когато се разделих с първия си джип по финансови причини не си говорих с никой една седмица, много тежко го преживях. Винаги джипа ми е бил част от семейството...не мога да го обясня.....
LJ73, 2L-T, BFG-MT 32-11.5-15, Superwinch OX-24V,фланци 30 мм, ЕТ-10,Окачване без произход.
E23,E36,E46,E39,E61.
е за тежките има време
първо да свърши това за което е взет като основно предназначение че тежките си изискват сериозна инвестиция
но вече имаме ръчни хъбове
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
ндаа
уверено се движим напред в посока разгадаване на ел системата на патрула (която се разминава яко с оригиналната след вмешателството на мастор тоци бегали)
вече обаче имаме задна чистачка и пръскало за водата, светлини за заден ход и фаровете не са като дискотека
оборотомера се предаде окончателно ама това е бял кахър - ще сложим нов тия дни живот и здраве
гресирахме го едно хубаво също така
на какъв език имаш?
всъщност давай, благодаря много
аз имам на испански и на френски, но още един определено няма да ми е излишен
21482475 ми е ицк-то - през деня съм нон стоп онлайн
Здравеите! Имам патрол 260 скоро смених тампоните на рсиорите от пред и от зад заради тропане при завиване последователно ляво/дясно, но проблема не исцнезна мола ако можете помогнете с савет.
Здравеите! Имам патрол 260 скоро смених тампоните на рсиорите от пред и от зад заради тропане при завиване последователно ляво/дясно, но проблема не исцнезна мола ако можете помогнете с савет.
Сервиз ти трябва друже, не съвет. Щом не можеш сам да установиш какво хлопа.
вече сме с чисто нови свещи - старите бяха оригиналните
задната чистачка работи нормално
има и пръскалка, която не тече като се свали задната врата
тоците почти са си на место ... японеца нещо не ги е измислил и съвсем скоро ще има подобрения
резервната гума май стана най-накрая така че да ми харесва (или леко ще я пипна ама да видим )
обработено е шасито с антикор и т.н.
абе почти е като истинска вече
хихихи
Проблема казваш отсранен. Със затягане гайките на U болтовете. Само че по горе пишеш че проблема го е имало и преди демонтажа на въпросните U болтове. Е, кой да се сети че преди да смениш тампоните са били хлабави и после пак са ги оставили хлабави.
Да не се саморазвиват периодично?
Коментар