Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Делко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Делко

Имам пак едно малко глупаво въпросче,но умувах четох и ми хрумнаха само някакви елементарни идеи
    Проблема дойде от там ,че сутринта като тръгвах за работа понеже валеше яко и естествено имаше бая локви.Аз шльопнах в една-две нищо и никакви и делкото се намокри ,колицата започна да прекъсва и гасне,което е нормално.
    Та искам ако можете да дадете някакъв акъл как да го изолирам за да се предпазя от бъдещи мокрения.Мен ми хрумна веднага "гениалната" идея да го омотам с найлон,но дали това е най-ефикасното средство или има някое по-добро за което минималния ми акълец не се досеща

До: Въпрос за Делко

Ако всичко по уплътнеията и кабелите за високо напрежение е наред, такива проблеми не трябва да има. Мойта си работи перфектно и след миене на двигателя с пароструйка.

Омотаване с каквото и да е, е по-вероятно да задълбочи проблемите, вместо да ги реши.

А, и на кабели, ряботили повече от 10 години, в каквото и състояние да изглеждат, не може да се има доверие. Капачката на делкото трябва да има някаква гарнитура. Често се напуква. Ако делкото има отдушник, обикновено на него е нахлузена гумичка, приличаща на парче маркуч, и завита на една страна. Завива се в посока, от която е най-малко вероятно да влезе вода. Това ако изобщо я има. Ако я няма - приспособи нещо.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Другари имам следното питане Взех капачка и палец за Тераното,но капачката няма отвор за конденза както е на старата ми иначе е 1:1.

Питането ми е дали има проблем ако сложа тази ,защото в Нисан е много скъпа оригиналната,а през други фирми не е вкарвана същата

Благодаря ви предварително за съветите

Според мен няма проблем,но реших да питам и по-компетентните
      Последно редактирано от veritas; 06-08-08, 14:01.

Коментар

Слагай! Така или иначе вече си я взел. Едва ли ще има проблем, но и да има, просто ще си купиш нова, и толкоз. Няма да има други последствия.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X