Обява

Свий
Няма добавени обяви.

окачване на y60 какво да бъде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• окачване на y60 какво да бъде?

Здражейте колеги! Стягам си един y60 имам нужда от съвети за което ще съм благодарен.Ще го използвам за лов и екскурзии,сложих му bf-goodrich all-terain 265/75/16 ,какво окачване ще ми препоръчате,нормално или вдигнато и на коя марка,и къде в София се продават?Вече разбрах от форума ,че IRON-MAN не става.Втулките по окачването също са за смяна,изкам да сложа полиоретанови ,кажете от къде да ги купя за да не правя грешки.

До: окачване на y60 какво да бъде?

Зависи за какво го искаш,твърдо или меко.Аз предпочитам твърдото за по скоростно каране и съм сложил ДОБИНСЪН Автралийско.Мога и аз да ти окажа съдействие ако не търси Пламен Петров.Ето как изглежда.
    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
      Зависи за какво го искаш,твърдо или меко.Аз предпочитам твърдото за по скоростно каране и съм сложил ДОБИНСЪН Автралийско.Мога и аз да ти окажа съдействие ако не търси Пламен Петров.Ето как изглежда.
      Каква евисочината до прага сега например? А как да се свържа теб или с Пламен Петров

Коментар

Тоя Патрул къс или дълъг е?

За окачвания, освен Dobinson, който е споменал gena можеш да мислиш и за Trailmaster, който за твоите цели ще свърши добра работа.

Ориентировъчна цена можеш да видиш тук. На същата страница има и телефонен номер, чрез който можеш да се свържеш с Пламен.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

И аз съм пред същата дилема. Мисля да сложа амортисьори Монро а другото си ми е наред. Нека специалистите да се изкажат защото много патило братче!!

Коментар

Първоначално публикуван от kasiel Преглед на мнение
            И аз съм пред същата дилема. Мисля да сложа амортисьори Монро а другото си ми е наред. Нека специалистите да се изкажат защото много патило братче!!
            Колега , не прави тази грешка !

Коментар

Първоначално публикуван от shrek Преглед на мнение
              Каква евисочината до прага сега например? А как да се свържа теб или с Пламен Петров
              Около 50-53 см тел 0887 61 63 88 е моят на Пламен колегата Чаро ти го е дал

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                Около 50-53 см тел 0887 61 63 88 е моят на Пламен колегата Чаро ти го е дал
                Мерси и теб и на колегата V93 ! Сбързах се с Пламен,по телефона,видя ми се мхого любезен в понеделник ще ми предложи варианти,да бидим на какво ще се спра.Има и втулки около 620лв.комплекта.
                А да Ви питам при разумно вдигане много нестабилен ли става по шосе в завои?Защото в повечето случаи съм закъснял за ловната среща в гората

Коментар

Забравих да питам за препоръки за лебетка.Колко lb. и каква марка,Патрола е къс.Или пък да пусна отделна тема .

Коментар

А да Ви питам при разумно вдигане много нестабилен ли става по шосе в завои?Защото в повечето случаи съм закъснял за ловната среща в гората
                    Щом Патрулът е къс, значи повече от 2,5" (6 см) лифт не е препоръчителен. Това не е много, така че не мисля, че ще е много по-нестабилен. То си зависи и какво окачване ще сложиш.
                    А за ловната среща е по-добре да отидеш, макар и със закъснение, отколкото изобщо да не стигнеш закъдето си тръгнал ...

Забравих да питам за препоръки за лебетка.Колко lb. и каква марка,Патрола е къс.
                    Лебедка 9500 lb ще ти свърши работа. Каква марка да бъде си решаваш ти според нуждите и бюджета. Има варианти от около 1000 до над 3000.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Митко/fulda/ дай съвет какво да сложа , защото където и да отида във Варна само това ми предлагат.

Коментар

... защото където и да отида във Варна само това ми предлагат.
                        Значи не си отишъл на правилното място!
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Митко/fulda/ дай съвет какво да сложа , защото където и да отида във Варна само това ми предлагат.
                          Обади ми се !
                          PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                          КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                          0899187766

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X