Здражейте колеги! Стягам си един y60 имам нужда от съвети за което ще съм благодарен.Ще го използвам за лов и екскурзии,сложих му bf-goodrich all-terain 265/75/16 ,какво окачване ще ми препоръчате,нормално или вдигнато и на коя марка,и къде в София се продават?Вече разбрах от форума ,че IRON-MAN не става.Втулките по окачването също са за смяна,изкам да сложа полиоретанови ,кажете от къде да ги купя за да не правя грешки.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
окачване на y60 какво да бъде?
Свий
X
-
-
До: окачване на y60 какво да бъде?
Първоначално публикуван от gena Преглед на мнениеЗависи за какво го искаш,твърдо или меко.Аз предпочитам твърдото за по скоростно каране и съм сложил ДОБИНСЪН Автралийско.Мога и аз да ти окажа съдействие ако не търси Пламен Петров.Ето как изглежда.
Коментар
-
Тоя Патрул къс или дълъг е?
За окачвания, освен Dobinson, който е споменал gena можеш да мислиш и за Trailmaster, който за твоите цели ще свърши добра работа.
Ориентировъчна цена можеш да видиш тук. На същата страница има и телефонен номер, чрез който можеш да се свържеш с Пламен.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kasiel Преглед на мнениеИ аз съм пред същата дилема. Мисля да сложа амортисьори Монро а другото си ми е наред. Нека специалистите да се изкажат защото много патило братче!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от shrek Преглед на мнениеКаква евисочината до прага сега например? А как да се свържа теб или с Пламен Петров
Коментар
-
Първоначално публикуван от gena Преглед на мнениеОколо 50-53 см тел 0887 61 63 88 е моят на Пламен колегата Чаро ти го е дал
А да Ви питам при разумно вдигане много нестабилен ли става по шосе в завои?Защото в повечето случаи съм закъснял за ловната среща в гората
Коментар
-
Първоначално публикуван от shrek Преглед на мнениеА да Ви питам при разумно вдигане много нестабилен ли става по шосе в завои?Защото в повечето случаи съм закъснял за ловната среща в гората
А за ловната среща е по-добре да отидеш, макар и със закъснение, отколкото изобщо да не стигнеш закъдето си тръгнал ...
Първоначално публикуван от shrek Преглед на мнениеЗабравих да питам за препоръки за лебетка.Колко lb. и каква марка,Патрола е къс.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Митко/fulda/ дай съвет какво да сложа , защото където и да отида във Варна само това ми предлагат.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kasiel Преглед на мнение... защото където и да отида във Варна само това ми предлагат.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kasiel Преглед на мнениеМитко/fulda/ дай съвет какво да сложа , защото където и да отида във Варна само това ми предлагат.PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар